Apple iPod Classic 160GB - Black

Apple iPod Classic 160GB - Black
Apple iPod Classic 160GB - Black
Artikelnr: 496304
Tillverkares artikelnr: MC297QG/A
Vikt med emballage: 0.40 kg
Fabriksgaranti (mån): 12

Ledigt utrymme. Och gott om det.


Ta med allt.
iPod classic har 160 GB lagringsutrymme som ger plats för upp till 40 000 låtar, 200 timmar video, 25 000 bilder, eller lite av varje. Upp till 36 timmars batteritid håller liv i musiken så att du kan hålla igång så länge du vill.


Möt ett musikaliskt geni.
Tänk dig att lyssnar på en låt du verkligen gillar och gärna vill lyssna på andra låtar som passar ihop med den. Med bara några fingertryckningar hittar den nya Genius-funktionen de låtar i ditt bibliotek som passar bra ihop och skapar en Genius-spellista åt dig. Du kan lyssna på spellistan på en gång, spara den till senare eller förnya den och köra igen. Du kan räkna med att Genius skapar en mix du inte själv hade kommit på.
Visa video.
Den livfulla 2,5-tumsskärmen får video att komma till sin rätt. Hämta videopodsändningar från iTunes Store och synkronisera dem till iPod classic så att du kan se dem när och var du vill.Visa upp dina bilder.
iPod classic använder iTunes till att synkronisera med bilderna i iPhoto på en Mac eller Adobe Photoshop Elements och Adobe Photoshop Album på en PC. Visa bildspel med musik och övergångar på iPod classic, eller spela upp dem på en TV med en Apple komponent- eller komposit-AV-kabel.Följande ingår

  • iPod classic
  • Hörlurar
  • USB 2.0-kabel
  • Dockadapter
  • Introduktions-handbok