Apple iPod Touch 32GB

4th generation

Apple iPod Touch 32GB
Apple iPod Touch 32GB
Artikelnr: 608168
Tillverkares artikelnr: MC544KN/A
Vikt med emballage: 0.19 kg
Fabriksgaranti (mån): 12
När utseendet betyder något.
iPod Touch har en helt ny design som gör den till den tunnaste, lättaste, mest fantastiska iPod Touch någonsin. Att hålla den är bevis nog. Med sin nyskapande design, är iPod Touch nu bara 7,2 millimeter tunn. Med en välkonstruerad glasframsida och rostfritt stål baktill, ligger den skönt och smidigt i din hand. Slå på den, och du blir överbevisad av den briljanta Retinaskärmen. iPod Touch är den perfekta kombinationen av fantastisk design och revolutionerande teknologi - lika fantastisk utanpå som inuti.


State-of-the-art kul.
Vi har lagt alla våra mest fantastiska funktioner i iPod Touch. Bara för skojs skull. Dela goda stunder med vänner över FaceTime. Filma scener i HD. Eller spela spel på iPod-skärmen med den högsta upplösningen någonsin. I själva verket har iPod Touch så mycket teknologi, att du kommer glömma att det är en iPod.

Tillsammans hela tiden.
Med FaceTime på iPod Touch kan du hänga med och prata med vänner på ett helt nytt sätt. Med bara ett tryck kan du se vad dina vänner gör - bokstavligt talat. Titta på ett skämt när det händer. Eller se din vän på andra sidan stan berätta om dina bedrifter från igår kväll - från nya iPod Touch till nya iPod Touch, eller iPhone 4 över Wi-Fi. Allt du behöver för att komma igång är ett Apple-ID och ett e-postkonto. Du kan välja ett e-postkonto du redan har, eller om du föredrar det, skapa ett nytt. Du kommer aldrig att se det roliga på samma sätt igen.


Alltid beredd. På att dela dina upplevelser.
«Du skulle ha sett det!" är en uttryck från förr. För med iPod Touch, kommer du alltid ha en HD-videokamera med dig. Föreställ dig att du är på en fest, och ser att någon gör street-dance. Du är redo att fönga ögonblicket i all sin prakt. I high-definition 720p video. Du kan spela in video i svagt ljus, tack vare den avancerade bakre belysningen med ljussensor. Du kan också redigera och skapa din egen mini-blockbuster på din iPod Touch med den nya iMovie-appen - med Apple-designade teman, titlar och övergångar.
Play hard.
Det är dags att göra en spelplan. I det nya Game Center-programmet på iPod Touch kan du lägga till flera spelare till spelnätverket. Bjud in vänner till att delta. Och dominera dem totalt. Ta en titt på hur dina spelarpoäng skiljer sig mot dina vänners och andra spelares poäng i varje spel. Jämför spelprestationer med dina vänner. Sätt ihop en utvald grupp av vänner för att spela med. Eller välj att automatiskt spela mot personer du inte känner i ett multiplayer-spel. Sedan kom igång med spelet. Och få med dina vänner också.


Hör den. Se den. Mixa den. Njut av den.
Med iPod Touch, spelar du inte bara upp din musik. Du hör den, och ser den, på helt olika sätt. Låt Genius söka igenom biblioteket, och skapa en mix automatiskt åt dig. Eller ge en Genius-spellista en chans, för Genius använder en låt du verkligen älskar för att hitta andra låtar i biblioteket som passar bra ihop med den. Du kan också visa album i Cover Flow. Eller skaka på iPod Touch för en slumpmässig ordning från musikbiblioteket.


Ta med alt. Titta på överallt.
Dina favoritvideos spelas nu på ett tåg eller flyg nära dig. Nu kan du ta alla video-podcasts och filmer i din samling med dig överallt. För bara över dem till iPod Touch, tryck på on-screen-kontrollen, och se dem på den ptroliga 3,5-tums Retina Widescreen-skärmen.


I förpackningen:

  • iPod Touch
  • Hörlurar
  • Dock Connector till USB kabel.
  • Quick Start guide