Chromebook
Vad är en Chromebook?

Chromebook är en ny dator från Google som är okomplicerad och enkel att använda. Den startar på några sekunder, sparar säkerhetskopior av dina filer i molnet och skyddar dem med hjälp av inbyggt virusskydd. Chromebook är den perfekta enheten när du vill arbeta effektivt var du än befinner dig.

Arbeta effektivt med Google

I Chromebook finns populära produkter från Google förinstallerade, till exempel Sök, Gmail, Drive, YouTube och Hangouts. Det innebär att du både kan arbeta och ha roligt och göra vad du vill direkt. Anpassa din Chromebook med tusentals andra appar från Chrome Web Store.
Chromebook

Chromebook

Perfekt när du vill dela saker

Chromebook är den perfekta enheten när du vill dela saker med vänner, familj och eventuella gästanvändare. Tack vare stöd för flera användare kommer alla åt sina egna filer, appar och inställningar.

Inget krångel

Chromebook

Ingen väntetid

Chromebook startar på mindre än 20 sekunder och vaknar från viloläge omedelbart. Till skillnad från andra datorer blir Chromebook inte långsammare med tiden.
Chromebook

Inget underhåll

Tack vare automatiska uppdateringar hämtas och installeras säkerhets- och programvaruuppdateringar till Chromebook så att du slipper göra det. Du behöver inte längre ägna timmar åt att installera program och uppdateringar.
Chromebook

Ingen fara

De inbyggda säkerhetsfunktionerna skyddar datorn från virus och skadlig programvara. Du behöver inte installera säkerhetsprogram på Chromebook eftersom den redan har flera inbyggda säkerhetslager.


Molnet är inbyggt

Förlora aldrig en fil eller ett fotografi igen. Du kommer åt dina filer säkert var du än befinner dig.

Spara, skapa, dela

Med Chromebook är det enkelt att spara filer på Google Drive. Det innebär att du kan fortsätta där du slutade på alla dina enheter, oavsett var du befinner dig.

Synkronisera dina grejer

Din Chromebook synkroniseras sömlöst med dina andra enheter som Chrome används på, t.ex. din mobil eller tablet. Det gör att du får åtkomst till dina bokmärken, filer och inställningar överallt.

Skriv ut från molnet

Din nya Chrome-enhet är konfigurerad för Google Cloud Print, en ny teknik som gör det möjligt att komma åt en skrivare utan att använda sladdar.

Arbeta offline

I Chromebook kan du använda appar offline, till exempel Google Dokument och Gmail. Det innebär att du kan fortsätta arbeta när du inte är ansluten till internet.