Prestanda

Kraft i toppklass

Komplett Khameleon™ är en bärbar gaming-dator som kommer med komponenter som gör spel och kontorsarbete till en dröm. Var du än är har du med dig grafikkort, processor, RAM, och bildfrekvens i toppklass.

REDO DIREKT UR BOXEN

Windows 10 och alla de senaste drivrutinerna är installerade.

INGA ONÖDIGA PROGRAM

Maskinen levereras utan besvärande program du inte behöver.

KVALITETSSÄKRAD

Utvecklad i samarbete med Intel, med den senaste processortekniken.

ANPASSAD EFTER DITT BEHOV

Vi skräddarsyr datorn för dig, så att du får exakt det du behöver.

Kontor och skola

Arbetshäst på dagtid

En dator med starka komponenter som gör att arbetsuppgifterna utförs utan lagg och avbrott. Få total kontroll över dina projekt, oavsett om du arbetar som designer, musikproducent, 3D-artist, fotograf, eller bara vill ha en riktigt stabil kontors-/skoldator.

Användningsområden

Kraften du behöver, när du behöver den

Gaming


Välj mellan Nvidia GeForce 1660 Ti eller RTX 2070 Max-Q. Båda grafikkorten ger dig en ny spelupplevelse man sällan ser på bärbara datorer. Upplev spel som Call of Duty: spela Modern Warfare, Fortnite eller The Witcher 3 var du än är.


Kreativitet

Oavsett vad du vill skapa är Komplett Khameleon en perfekt dator. Här får du mängder av RAM och processorkraft som kan hantera bildbehandling, videoredigering, illustrationsarbete, kodning, och allt annat.

3D-grafik

Vill du hålla på med 3D-grafik, modellering och rendering i program som Blender eller Cinema 4D? Då rekommenderar vi denna PC med 32 eller 64 GB RAM tillsammans med Nvidia RTX 2070 Max-Q.


Kontors-/skolarbete

Den här laptopen är perfekt för både kontor och skola. Behåll den minimalistiska stilen, eller skräddarsy den efter dina preferenser. Möjligheterna finns där.

Batteri och form

En lättviktare i tungviktsklassen

För att vara en laptop med några av de mest kraftfulla komponenterna som finns på laptopmarknaden, är den här laptoppen förvånansvärt slimmad och lätt. En gaminglaptop du kan bära med dig överallt utan att den är tyngre än andra bärbara datorer. Skärmen utnyttjar hela utrymmet med sin ultratunna ram.

15,6” skärm, 20 mm hög, 1,9 kg

Spelprestanda

Kontinuerligt bildflöde

Med 144 Hz bildfrekvens kan du njuta av ett flöde av bilden som uppfyller det många kräver för att spela de mesta krävande spelen. Spela med en otrolig precision i bilden.


Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 är en av bland de mest efterlängtade speltitlarna inom PC på länge och bjuder på imponerande grafik som verkligen väcker vilda västern till liv på datorskärmen. Grafikinställningarna i spelet är dynamiska och anpassas efter maskinvara automatiskt, något som gör att testresultaten inte blir jämförbara. Vi använder därför SweClockers föreslagna inställningar @ Full HD.

Fortnite

Fortnite är oerhört populärt i tävlingssammanhang och man brukar vanligtvis prioritera hög framerate (FPS) framför fina detaljer. Vi använder TFUE Fortnite settings TFUE Fortnite settings som är skräddarsydda för tävlingsinriktad gaming.

Grafikkort

När spelet blir en fröjd för ögat

Komplett Khameleon™ har försetts med det moderna Nvidia GeForce-grafikkortet. Välj mellan 1660 Ti eller RTX 2070 Max-Q - två grafikprocessorer optimerade för spel på bärbara enheter, som dessutom fungerar utmärkt för 3D-modellering och rendering som kräver god grafikprocessorkapacitet.

Slipp värmen!


Luftkylarsystemet på Komplett Khameleon™ är termisk balanserat för att ge dig maximal prestanda och minsta möjliga brus. Även under långa spelsessioner förblir magnesiumchassit anmärkningsvärt kylt.

Windows Hello

Komplett Khameleon™ stödjer biometrisk ansiktsigenkänning – Windows Hello känner igen dig omedelbart och loggar in dig 3 gånger snabbare än ett lösenord.

Processor

Prestanda rätt från kärnan

Med dess 6-kärniga Intel i7-processor med turbofrekvens på upp till 4,6 GHz, kan denna CPU lösa alla problem snabbt. Det spelar ingen roll vad du arbetar med. Den här datorn är skapad för krävande spel och de tyngre programmen.

Denna Intel i7-processor är perfekt för att streama det du spelar. Processorn ger upp till 90 % mer FPS (bilder per sekund) i spelet när du streamar jämfört med en motsvarande 3 år gammal laptop.

Anslutningar

Moderna anslutningsmöjligheter en självklarhet

De moderna uppkopplingsmöjligheterna ger dig en blixtsnabb överföring av data, vare sig det är bild, ljud eller internet. Komplett Khameleon™ är en dator som är utrustad med Thunderbolt 3, WiFi 6, HDMI och USB 3.1 Gen 2-portar. Ingångsportarna på datorns baksida ser till att kablarna är dolda.

THUNDERBOLT 3

Ingångsporten som är allt i ett. Dataöverföring, ljud och bild.

Wi-Fi 6

39 % snabbare än WiFi ac. Spela online nästan lika snabbt som med kabelanslutning

USB 3.1 Gen 2

Upp till dubbelt så snabb överföringshastighet som Gen 1.

Skärm

Kristallklara bilder i hela färgspektrat

Med ett kalejdoskop av färger, kristallklara bilder och 144 Hz bildfrekvens, erbjuder den inbyggda skärmen de färger som behövs för bildredigering och flödet som krävs för snabba spel. IPS-panelen ger en jämn och bra bildkvalitet. Oavsett vad du gör.

Blixtsnabbt bildflöde med 144 Hz


Bildhastigheten på skärmen är avgörande för hur väl spelet flyter på skärmen. Med 144 Hz stödjer skärmen upp till 144 bilduppdateringar per sekund. För många, särskilt inom gaming, är 144 Hz på skärmen ett krav för att säkerställa att de kan prestera så bra som möjligt.

En bildskärm som klarar allt

IPS-paneler är skärmteknik som sägs vara "allround" när det gäller prestanda och kristallklara bilder. Därför har vi naturligtvis detta i Komplett Khameleon™. IPS-panelen ser till att uppfylla dina krav på färg och klarhet när du håller på med bildredigering, spel, 3D-grafik, eller ser på film.

Turboknapp

Trolla fram den kraft du behöver

Det är inte alla situationer som kräver den starkaste kraften. Med turboknappen kan du justera datorkraften till de behov du har där och då - och spara på eller köra med full ström när det behövs. Allt du behöver göra är att trycka på turboknappen bredvid på/av-knappen.

BATTERISPARFUNKTION

Begränsar kapaciteten till förmån för en längre tids användning utan strömförsörjning.

BALANS

Ger en balanserad upplevelse som inte använder all kraft.

PRESTANDA

Använder komponenternas fulla effekt på bekostnad av batterikapaciteten.

Pekplatta

Du kommer aldrig att trycka fel igen

Komplett Khameleon™ har en inbyggd funktion som gör att du med två enkla tryck i övre vänstra hörnet kan låsa pekplattan. Nu slipper du med andra ord uppleva felaktiga tangenttryck eller rörelser när du spelar eller arbetar. Pekplattans exklusiva glasyta gör att den känns bättre att använda.

Ett vitt ljus i det övre vänstra hörnet indikerar att pekplatta-låset är aktiverat.

 

Tangentbord

Mekaniskt, men ändå knäpptyst

Ett mekaniskt tangentbord är inte vardagsmat på en laptop, men det är en självklarhet för alla som spelar på en dator. Gaminglaptopen Komplett Khameleon™ har därför ett mekaniskt tangentbord, som trots ryktet om att väsnas är knäpptyst. Den här datorn passar också utmärkt på kontoret.

Tangentbord

RGB 

eller utan RGB?


Tangentbordet kommer med RGB-belysning och programvara som låter dig sätta din prägel på maskinen - du kanske vill ha det diskret och enkelt på kontoret, men flashigt och färgstarkt hemma.

Personlig anpassning

Du bestämmer utseendet


Komplett Khameleon™ kan, i kameleontens anda, enkelt anpassas efter dina behov. Köp ett skal (skin) till maskinen, så att du får den stil du vill ha eller använd den minimalistiska stilen som kommer med laptopen direkt ur förpackningen. Det är upp till dig.

Välj bland en mängd olika skal för din laptop.

Välj din Komplett Khameleon™ - och anpassa den för ditt behov:

Gamingdatorer | Arbetsstationer

 

Gamingdatorer:

 

Arbetsstationer: