Studenten. Gamern. Kontorshjälten.
NYHET!

Komplett Khameleon® är en uppsättning gaming-laptops från Komplett, gjord för dig som vill ha det bästa från två världar. Den är diskret och tyst under dagtid, perfekt för studier och arbete. På kvällstid är den däremot ett rent nöje, med RGB-belysning och råstyrka, perfekt för gaming! Anpassa din Khameleon® efter dina behov genom att välja bland olika komponenter, eller välj en av våra färdiga modeller.

READY TO PLAY

Redo för gaming direkt
ur lådan.

2 ÅRS GARANTI

Alla Komplett Khameleon® levereras med 2 års garanti.

KVALITETSSÄKER

Handbyggd och testad av våra PC-byggare.

ANPASSA EFTER DINA BEHOV

Välj själv komponenter och skräddarsy din Khameleon® PC.

 

Vad ska du använda din Khameleon® till?

Första gaming-datorn


Om du är på jakt efter en gaming-laptop så vill du kanske överväga en Khameleon 12i. Detta är en bra dator som passar de flesta och kan användas till mer vardagliga uppgifter, som t.ex. Word och Excel, men också till spel som Fortnite, Minecraft och CS:GO.


Huvudsakligen gaming

Välj ett bra grafikkort baserat på hur tunga spel du ska spela och i vilken upplösning du vill driva dem. Om det går bra att spela i 1080p-upplösning, är Khameleon 12i eller Khameleon 12i Slim två bra alternativ. Vill du verkligen leva dig in i spelvärlden och nujta av gnistrande vacker grafik så rekommenderar vi Khameleon 12i Beast med ett NIVDIA RTX 3080-grafikkort.

Kreativitet

Om du ska använda din Khameleon till kreativt arbete som video- och bildredigering, CAD-ritningar eller kodning. Då krävs det ordentligt med minne och en processor som kan hantera många tunga uppgifter samtidigt. Vi rekommenderar då Khameleon 12i Beast med 32 eller 64 GB minne.


Kontor- /skolarbete

Alla Khameleon-modeller är anpassade till kontors- och skolarbete under dagtid samt gaming på kvällen. Vi rekommenderar att använda laptoppen med silent mode för att bli kvitt störande ljud och samtidigt spara på batteriet när man sitter med vardagliga arbetsuppgifter. Performance mode är bättre att spara till dess att du behöver bekämpa din fiende i ditt nästa favoritspel!

Prestanda

Hur använder man Khameleon® bäst?

Prestandalägen
På tangentbordets övre högra hörn hittar du en knapp som enkelt låter dig kontrollera laptoppens prestanda. Välj mellan tre lägen: Silent, Balanced eller Performance.

SILENT MODENär knappen inte lyser är laptoppen i Silent mode. Det betyder att PC:n är tyst, något som passar väl vid vardagliga uppgifter i skolan, jobbet eller fritiden. T.ex. när du tittar på YouTube, skriver i Word eller surfar på nätet.

BALANCED MODESka du sitta med mer krävande uppgifter som grafisk design eller medelkrävande spel, lämpar sig Balanced mode bättre. Då kommer du kunna utföra uppgifterna utan problem och med utan att störa dig eller omgivningen med fläkljud.

PERFORMANCE MODE | Ska du spela de mest krävande spelen med grafikinställningarna uppskruvade till max, så att datorn verkligen blir pressad, är Performance mode rätt prestandaläge. Då får du ut som absolut mest prestanda ur gaming-laptoppen!

Spelprestanda

Välj din Khameleon® PC baserat på ditt favorittspel

Varje modell presterar olika och i grafen får du en överblick om vilken spelprestanda de ger.

Spelet Assassin’s Creed Valhalla är testat med UltraHigh-inställningar.
Spelet Shadow of The Tomb Raider är testat på spelets högsta grafikinställningar.