MSI Business & Productivity Laptops

Vi tror att alla har egenskapen att skapa något unikt, oavsett om det handlar om att föreviga ett oförglömligt ögonblick eller förvandla en idé till något konkret. Med MSI Affärs- och Produktivitets-laptops kan du låta inspirationen flöda och föra även de mest ambitiösa projekten ut i verkligheten.

Möt MSI Summit E14

Designad för affärseliten ger SUMMIT-serien prestanda, säkerhet, pålitlighet och stil i toppklass. Menad för dem som konstant jobbar mot framgång och som vill lyfta sin karriär mot nya höjder.

Möt Prestige 14 EVO

Tillverkad med ett ultralätt och tunnt aluminium-chassi är Prestige-serien bärbar och snygg vart du än tar vägen. Prestige-seriens tunna skärmkanter ger maximal skärmyta och genom att vika den platt 180-grader är det enkelt att dela dina idéer med kunder.

Möt Modern 15

Låt din passion följa din dynamiska livsstil. Vare sig du utforskar campus-livet eller klättrar i karriären, med senaste 11:e generationens Intel® Core™ i7-processorer och upp till NVIDIA®-diskret grafik, kommer du uppleva hisnande nya äventyr med den Moderna serien.

Made for creators
Careaux designar skor för Filling Pieces och är samtidigt global ambassadör för Puma, och hennes arbeten fortsätter att höja nivån i modebranschen.
Karin är en mode- och designfotograf och expert på att föreviga ett ögonblick i form av ett vackert porträttfoto.
Moritz Beckers filmer berättar inlevelsefulla och fängslande historier på sociala medier.
Maartens passion och arbete som digital 3D-designer har gjort honom till världsmästare i Zbrush, där han förvandlar idéer till verklighetstrogna 3D-figurer.