Prismatch*Prismatch*

Belkin dockningar med Thunderbolt 3 fungerar lika bra med Mac som med PC. Här är allt du behöver veta om Bellkins dockningar och denna unika teknologin.

Had är egentligen Thunderbolt 3?

Intels Thunderbolt ™ -teknologi ökar USB-porttekniken genom att stödja både höghastighetsdata och video. Med Thunderbolt-teknik genom en USB-C-port skapad i samarbete med USB-IF är Thunderbolt 3 den snabbaste porten som finns på marknaden idag. Den ansluter Thunderbolt-enheter, alla HD- och 4K-skärmar och miljarder USB-enheter med en kompakt, vändbar kontakt- överför 4x-data och 2x videobandbredd genom vilken annan kabel som helst.

Varför är Thunderbolt 3 bättre?

De ökade rörligheten av arbetsplatsen kombinerat med allt mindre enheter skapade en utmaning inom teknikområdet: hur stöttar man desktophastigheter i mobila enheter? Thunderbolt utvecklades som en lösning på denna utmaning. Med upp till 8 gånger snabbare än USB 3.0 stödjer Thunderbolt-3-tekniken de snabbaste data och högsta videobandbredden med en enda kabel.

Förvandla en bärbar dator med Mac eller Windows® till en kraftfull arbetsstation med en enda kabellösning. Dual HDMI® 4K-portar vid 60 Hz gör det möjligt att använda två 4K-monitorer. Använd ett tangentbord, mus eller annan kringutrustning med USB-A 3.0- och USB-A 2.0-portarna samtidigt som du njuter av en säker och tillförlitlig anslutning via gigabit Ethernetporten

 

 

 

Behöver du fler portar? Ström?

Thunderbolt 3 Dock Plus erbjuder universell kompatibilitet, vilket inkluderar alla fördelar och bekvämligheten med Thunderbolt 3-tekniken för både Mac- och Windows-laptops. Med överföringshastigheter på 40 Gbps, * 60W ström för att ladda din anslutna laptop, stöd för dubbla 4K 60Hz bildskärmar och flera portar för kringutrustning, kan du enkelt ansluta dockningsstationen till din Mac- eller Windows-laptop - med den medföljande Thunderbolt 3-kabeln - för att skapa en högpresterande, omedelbar arbetsstation.

Behöver du ännu fler protar? Ännu mer ström?

Vill du skapa den optimala arbetsstationen? Kraften, hastigheten och pixlarna i Thunderbolt 3 är förstklassig, och denna smarta dockningsstation har samlat alla fördelar i en enda dockningsstation. Den är kompatibel med Mac och Windows och du kan helt enkelt ansluta din Thunderbolt 3 eller USB-C™ laptop* med den medföljande Thunderbolt 3-kabeln, för att skapa en kraftfull arbetsstation som fungerar omedelbart. Njut av stöd för bildskärmar med ultrahög upplösning, upp till 40 Gbps överföringshastighet, 85W av strömmen till din laptop, samt stöd för flera typer av kringutrustning via Thunderbolt, USB-A, USB-C, Ethernet, SD- och ljudportar - allt detta med en enda kabel.


.

PC utan Thunderbolt 3? Behov för enkel dockning när du är på resande for?

USB-C dockningen för dig när du är på språng, så att du kan ansluta fler externa enheter när du behöver dem. Som en extra bildskärm via HDMI. kan också ladda dotorn och driva externa enheter

YouTube Video - Discover the Thunderbolt 3 Express Dock by Belkin

Videon visar en modell som är EOL, men funktionalitet och teknologin  är ännu bättre på de ovan nämnda modellerna. Men detta ger dig en bild av vilka möjligheter som finns.