Prismatch*Prismatch*

Ergonomiska arbetsplatser skapar trivsel, förhindrar sjukfrånvaro och är lönsamt

Contour Design är marknadsledande inom forskning, utveckling och design av ergonomiska datamöss. Contour erbjuder produkter som hjälper människor med att arbeta tryggare framför PCn utan risk för fysiska smärtor eller skador. Belastningsskador, musarm och andra musrelaterade skador kan undvikas med rätt utrustning, fokus och förebyggande åtgärder.

Här ger Trond Næss hos Contour sina bästa tips för en bättre ergonisk arbetsvardag:

1. Med RollerMouse kommer du atutomatskt sätta dig eller bli stående i ett bra ergonomisk arbetsläge. Ett ergonomiskt arbetsläge reducerar risken för belastningsskador. 

2. RollerMouse är centralt beläget framför tangentbordet och dess smarta funktioner gör att du arbetar snabbt och effektivt. Du slipper att sträcka dig efter datamusen varje gång du ska flytta muspekaren. Med bägge händerna nära tangentbordet är det enkalre att använda genvägar, något som ökar produktiviteten ytterligare och säkrar en effektivare arbetsdag.


3. Arbetsrelaterade muskel- och skelettskador är den största enskilda orsaken till frånvaro på arbetsplatsen. Om du anväder RollerMouse reduceras risken för belastningskador och sjukfrånvaro.

 

 

Fler produkter från Contour