Gamingskärmar från AOC – för en ultimat spelupplevelse

Gamingskärmarna från AOC är utrustade med det senaste funktionerna och har allt du behöver för att få ut det mesta av ditt spelande. Med en ultrasnabb uppdateringsfrekvens, modern synkroniseringsteknik och minimal responstid får du en visuell upplevelse i världsklass.

Blixtsnabb uppdateringsfrekvens

Ju högre antal Hertz (Hz) skärmen har desto bättre. Långsam uppdateringsfrekvens kan leda till hackiga och laggiga spel. Om du spelar spel som kräver snabba reaktionstider som CS:GO eller Overwatch får du fördelar genom att ha snabb uppdateringsfrekvens.

Free-Sync och G-Sync

Adaptive-Sync-teknikerna Free-Sync och G-Sync synkroniserar din grafikprocessor (GPU) med din bildskärm så att inte tearing eftersläpningar eller hack uppstår under tiden du spelar. Med moderna synkroniseringstekniker blir din visuella upplevelse smidig oavsett skillnaden i GPU-belastning.

Låg responstid

Med en låg responstid elimineras de suddiga spåren från föremålen som flyttar sig mycket snabbt på bildskärmen, ett fenomen som ofta kallas ghosting. En låg svarstid på 1 millisekund eller under ger dig fördelar när du tittar på actionfilmer eller spelar snabba spel som CS:GO.