ASUS ProArt-skärmar

ProArt skärmar är utrustade med ASUS Smart HDR-teknik, industriledande färgprecision, förkalibrering från fabriken, stort färgomfång och stor uppkopplingsbarhet, vilket är ämnat att passa varje kreatörs arbetsflöde.

Extrem kontrast och fantastisk realism

Vi tillhandahåller ett bredare luminansområde för ljusare vitt och mörkare svart, såväl som mer precisa, livfulla färger och bättre kontrast. Med färger som ligger närmare de som det mänskliga ögat uppfattar, ger HDR en erfarenhet av mer realistisk och omslutande filmvisning, spelande och skapande av innehåll.

Förbättra dina upplevelser av betraktning

Varje skärm är förkalibrerad från fabriken för att garantera branschledande färgprecision ΔE < 2. ProArt skärmar har ett brett färgomfång enligt DCI-P3, Rec. 2020, Adobe RGB, sRGB and Rec 709 färgrymder att arbeta med.

Självkalibrerad för färgprecision och enhetlighetskompensation

ProArt hårdvarukalibreringsteknik gör det enkelt att kalibrera om din skärm. Den sparar alla färgparameterprofiler på skärmens interna skalnings-IC chip, och låter dig ansluta till olika enheter och få konsistent färgprecisionsprestanda utan behov av att ändra existerande inställningar.

Portarna som klarar allt

ProArt skärmar har möjlighet till anslutning du behöver, från HDMI, DisplayPort och USB-C med full funktionalitet för att ansluta till olika anordningar. Thunderbolt™ 3 gör det också enkelt för dataöverföring, signaler, strömförsörjning och anslutning till flera enheter genom en enda port.

ProArt prosumer - video / foto / grafisk design / publicering / interiör design

 

 

ProArt pro - HDR filmproduksjon / färglösning / spelutveckling

 

Välj rätt dator för din nya bildskärm