Revolutionen är redan igång!

Varför en dator med Google Chrome?

- Låga inköpskostnader
- Lite underhåll
- Lång batteritid
- Virusskydd
- Hög prestanda
- Molnlagring

Dessa egenskaper gör att dessa datorer är speciellt lämpliga för skolverket, och här i Sverige står Chromebooks för över 50% av alla enheter som blir använda i skolan. Och företag och också fått upp ögonen för datorer med Chrome OS efterhand som Googel utveckla Chrome OS, men också samarbetar med PC-producenter och leverantörer av mjukvara för att Chromeprodukter ska fungera när som och överallt. Och i motsättning till det mesta annat på PC-marknaden idag så blir faktiskt en Chrome-enhet snabbare ju längre tiden går och OS-et blir bättre. Och med möjligheten att enkelt administrera dina enheter på ett enkelt sätt, oavsett om det är 10 eller 10 000 st sparar företaget/skolan pengar i både inköp och tid i administration av enheterna.

 

Arbete

Med appar som Google Docs, Sheets och Slides kan du skapa dokument, kalkylark och presentationer i realtid tillsammans med andra och du kan också öppna och redigera i Microsoft Word, Powerpoint och Excel. Allt är tryggt lagrat i molnet, så om datorn går sönder eller om du blir av med den så försvinner inte något du har lagrat.

Flexibilitet

Allt är tryggt lagrat i molnet, och om du förlorar eller gör sönder datorn förlorar du inget av det du har sparat. Och skulle du till exempel glömma datorn hemma, men ha en annan tillgänglig på jobbet. - Logga in och allt är detsamma.

Håll kontakten

Alla Chromebooks levereras med Google Hangouts. Det funkar på alla enheter och ger dig möjlighet till att videochatta med upptill 9 personer samtidigt. Dessutom kan du chatta med vänner och familj via Skype, Yahoo, eBuddy med mera.

Lagring av bilder och dokumenter

Genom att lagra dina bilder i molnet är de inte bara skyddade från skador och olyckor, du har också tillgång till dom från alla dina andra enheter, oavsett vart i världen du befinner dig.
Det enda som krävs är att du har tillgång till internet. Med Google bilder har du gratis obegränsat med lagringsutrymme för alla dina bilder och filmer.

Var en del av revolutionenen och upplev fördelarna med Chrome OS!

 

ChromeBook

En ChromeBook är som en vanlig bärbar PC, men pga det unika operativsystemet slår den ofta de traditionella konkurrenterna på priset, hastighet, vikt och batteritid. Du hittar dem i storleken fån 10" till 15,6"! Perfekt till elever och anställda som tar med datorn hem och på resa.

 

ChromeBox

Chromebox är små, men ändå kraftiga datorer. Som med andra Chrome-enheter är den redo att anväda direkt när du packar upp den ur paketet och virusskydd är inkluderat. Perfekt där du bara behöver en fast enhet som datorsalar, receptioner eller liknande. 

Se vårt urval av enheter med Chrome OS!

 Osäker på vad du kan göra med en ChromeBook? Vad Chrome OS faktiskt handlar om? Sätt av 1.49 min!

YouTube Video - Introducing the Chromebook