Samsung Odyssey

Odyssey monitor är uppbyggd och designad till att vara en fantastisk kompanjon för att förhöja din spelupplevelse. Genom svårslagen prestanda och avancerade gaming features, når spelarna sin fulla potential med Odyssey Monitor. Odyssey framhäver sig inom kategorin genom att mixa spelupplevelsen med en blandning av futuristisk design och teknik. Tack vare kontrasterande element så som färg, form och linjer med minimalistisk design, andas Odyssey monitor råstyrka.

Winner Strength

Trollbindande upplösning

Odyssey gör den visuella resan mer spännande och uppslukande än någonsin. QLED upplösning ger klarare och mer realistiska nyanser och skuggor för verklighetstrogen spelgrafik.

Superhjälten som vinner

240Hz RapidCurve™ förhindrar eftersläpningar i spel för spännande action med ultrajämn grafik. G- Sync synkroniserar grafikkortet med skärmen för att motverka hackig grafik, eftersläpningar och andra grafikstörningar. Snabba och komplexa spelscener återges stabilt utan störningar med AMD FreeSync Premium Pro.

Förhöj spelkänslan

Låt de levande scenerna komma närmre och upplev nästa nivå av adrenalinfyllt spel. Som en av världens första 1000R välvda skräm, matchar skärmtekniken det mänskliga ögats synfält för enastående realism.

Futuristisk design

Odyssey återspeglar morgondagens gamingvärld och personifierar nästa generations design. Infinity Core Lighting Design gör ett djärvt intryck och tack vare kontrasterande element så som färg, form och linjer med minimalistisk design, andas Odyssey monitor råstyrka.