Prismatch*Prismatch*

Den lilla röda..

Den ikoniska röda Trackpoint-musen. De flesta som befunnit sig i arbetslivet i några år har antingen använt den själv eller mött kunder eller samarbetspartners som använder den lilla röda. Och de är inte så konstigt då den har funnits i mer än 25 år. De visar också hur länge Lenovo har skräddarsytt datorer för företagsmarknaden, mer än 25 år med utveckling, innovation och nöjda kunder.

En historia berättas här på Komplett Företag om en representant från Lenovo som i ett möte utmanade alla att resa sig upp och ställa sig på locket till en Lenovo ThinkPad, och då han såg lite nervös ut när en av de han pekade på visade sig vara en man på över 2 m. Men ThinkPaden höll och alla kunde andas ut. Nu är det kanske inte denna sorts utmaningar en jobbdator utsätts för i det dagliga, men tuff behandling och slitage förekommer, och då är det viktigt att ha en dator som tål det mesta.

Under våra kampanjveckor med Lenovo sätter vi fokus på ett sort urval av företagsprodukter och i synnerhet företagsdatorer till rabatterade priser.

Ta kontakt med vårt B2B-team om du har frågor eller behöver hjälp. b2b@komplett.se eller 031 710 20 00.

Kampanjpriser gäller tom 10 aug 2020 eller så långt lagret räcker.

 

 

Bärbar PC 13,3" 

 

Bärbar PC 14" 

 

 

Bärbar PC 15,6" 

 

Tips: Datorer på 15,6" och 17,3" har ofta numeriska tangentbord, perfekt om vardagen består av att knackar siffror. 

"Måste ha" till din Lenovo laptop 

Dockning 

 

Osäker på vilken dockning du ska välja till dina nya eller gamla dator? Ta kontakt! 

Stationär PC 

  

 

 

Lenovo ThinkCentre Nano - om en dator är så liten att du kan ha den i fickan, är den då stationär eller bärbar? Nanao är så liten är det får dig att ställa de filosofiska frågorna. Men du behöver inte sätta frågetecken bakom prestandan, dessa levererar lika mycket eller mer kraft än många av sina större konkurrenter. Trots detta klarar den sig med 30% mindre ström än en vanlig stationär PC, de kan faktiskt drivas med ström från skärmen via USB-C eller i nödfall, med en powerbank!

Placera den direkt på skärmen, fäst den under skrivbordet eller på väggen, oavsett var du placerar den kommer du troligtvis inte se den och i alla fall inte höra den.

Nano

 

 

Bildskärm 

 

Visste du att.. 

..Lenovo gör inte bara företaget effektivt när det gäller IT, de kan också hjälpa dig med att hålla det rent och snyggt på kontoret!

 

Kampanjpriser varar t o m 10 aug 2020 eller så långt lagret räcker. Vi reserverar oss mot skrivfel, fel pris, tillgänglighet eller liknande.