Äntligen hos Komplett Företag

En touchpad kan inte användas till något annat än som mus? En bärbar dator kan bara ha en skärm? Inte när det gäller ASUS!

Vi har nöjet att introducera företagsdatorer från ASUS. Här får du både solida och traditionella företagsdatorer som ASUS Enterprise, men också datorer som bryter med flera traditioner med Small-Office och kraftig Workstation med Content Creation.

ASUS Business vision är att skapa autonomi, med valbarhet som ger en känsla av total frihet. De erbjuder lösningar som gör dig mera produktiv på din stationära arbetsplats och mobila alternativ som gör att du kan jobba var som helst.  Under tre decennier har ASUS legat i framkant för den teknologiska utvecklingen och ASUS Business företagslösningar har aldrig varit mer sofistikerade. Produkterna kombinerar raffinerad design och högpresterande teknik med innovativa lösningar som gör att du kan vara produktiv på helt nya sätt. ASUS löser tekniken så att du kan fokusera på uppgiften.

Vi samarbetar tätt med ASUS, och är redo att svara på dina frågor - ta kontakt!

 

 

Med ASUS Business Small Office är du inte längre beroende av kontorets begränsningar – vi vill att du ska få lika mycket gjort oavsett var du är.

YouTube Video - ZenBook Duo UX481 Product Video

 

ASUS Business Enterprise täcker alla behov som en stor organisation kan tänkas ha, från enklare instegsprodukter till avancerade alternativ för mera specialiserade arbetsområden.

 

ASUS Business Content Creation består av genomtänkta produkter som är designade för att både inspirera och skapa större kreativa möjligheter genom kraftfull hårdvara.

ProArt Studiobook Pro 17 är en riktigt kraftfull laptop med ett enda syfte – att låta professionella kreatörer kunna arbeta som de vill överallt. Den är utrustad med en Intel® Core™ i7-9750H processor, NVIDIA® Quadro T1000 grafikkort och 16GB DDR4 RAM. I Studiobook Pro 17 sitter en matt fabrikskalibrerad 17” NanoEdge-skärm för färgsäkert arbete. Moderna och flexibla anslutningar med Thunderbolt 3, SD-kort-läsare, USB-A, HDMI och WiFi 6. Laptopen är också märkt med MIL-STD-810G vilket innebär att den är testad för att klara tuffa miljöer som extrema höjder, temperaturskillnader och hög luftfuktighet.

Glöm inte skärm til din nya ASUS-PC: