Samsung Galaxy Z Fold2

För dig som vill ha ut mer av livet och maximera varje ögonblick, oavsett om du jobbar eller är ledig, finns Samsung Galaxy Z Fold2. Med en omslutande känsla av lyx har den vikbara teknologin nu finjusterats ytterligare, för att låta dig växla ännu smidigare mellan jobb och fritid. Den stora frontskärmen ger dig omedelbar tillgång till allt som är viktigt – och när du öppnar upp till den inre huvudskärmen möts du av en imponerande 120 Hz och 7,6"-display som låter dig öka produktiviteten och multitaska med flera fönster öppna samtidigt. Självklart kan du växla mellan skärmarna med minimal fördröjning, och med en kraftfull processor, intelligent dubbelbatteri och 5G-anslutning¹ kan du jobba, streama och spela med imponerande hastigheter.

Samsung Care+

Om olyckan skulle vara framme kan du känna dig lugn – när du köper Galaxy Z Fold2 ingår försäkringen Samsung Care+ för Galaxy Z Fold2 i ett helt år. Om något skulle hända med din mobil, kommer reparationen att ske hos en auktoriserad serviceverkstad. Notera att Samsung Care+ för Galaxy Z Fold2 måste aktiveras på samsungcareplus.com inom 30 dagar. Självrisk tillkommer vid eventuell skada. Försäkringen gäller för en skada under ett år. Försäkringsgivare för amsung Care+ är AWP P&C S.A. - Dutch Branch, under namnet Allianz Global Assistance Europé. För mer information besök https://www.samsung.com/se/support/galaxy-premier-service/

¹Galaxy Z Fold2 är 5G-ready, vilket innebär att produkten är förberedd att stödja 5G-nätverk. För mer info om lansering, tillgänglighet och stöd för din modell, kontakta din leverantör. Samtliga modeller är kompatibla med 4G-, 3G- och 2G-nätverk.