EPOS presenterar exklusiva EPOS Esports Masterclasses.

Köp ett GSP 300 Series, GSP 500 Series eller GSP 600 Series headset under perioden 23 november till 31 december 2020 och få möjligheten att lära av världens ledande e-sport-proffs! 

EPOS Esports Masterclasses inkluderar Cloud9, OPL/LCS, BLAST, North och SK Gaming och är utformade för att hjälpa dig att maximera din spelupplevelse genom att ge insikter, tips och tricks från mästarna inom den globala e-sport- och gamingsfären. En frågesession efter varje lektion ger dig tillfälle att chatta med proffsspelare och andra talanger.

Spel är den mest omvälvande typen av underhållningsupplevelse vi kan tänka oss, och vi designar våra produkter för att ge lyssnaren en så nära verklighetstrogen ljudupplevelse som möjligt för en ultimat uppslukande spelupplevelse. Vi är ljudexperter med en passion för spel och visionen att ta spelupplevelsen till nästa nivå

För mer information, gå till eposaudio.com/masterclass.

The Power of Audio

EPOS presenterar exklusiva EPOS Esports Masterclasses. Få råd, tips och insikter från de bästa och häng kvar för en virtuell Q&A-session med proffsspelare och andra talanger efter lektionen.

Köp ett GSP 300 Series headset, ett GSP 500 eller GSP 600 Series headset och få tillgång till exklusiva EPOS Esports Masterclasses som hålls av EPOS och inkluderar kända e-sport-organisationer som Cloud9, OPL/LCS, BLAST, North och SK Gaming. Under denna tidsbegränsade kampanj erbjuds även GSP 300 Series till kampanjpris.

Lektionerna som genomförs är:

  • Få en konkurrensfördel med CS:GO Masterclass.
  • Vässa dina färdigheter med League of Legends Masterclass.
  • Få en exklusiv inblick i proffsspelarnas liv med Insider Esports Masterclass.
  • Få insikter om e-sportens framtid med Professional Industry Masterclass.