Master-serien från Logitech: Högsta produktivitet var du än är

Nu lanseras Master-serien från Logitech, ett sortiment av produkter som gör det möjligt för dig att fritt skapa, producera och få saker gjorda. Behärska ditt nästa projekt med verktyg som förändrar ditt sätt att arbeta - från att revolutionera din kreativa process till att hjälpa dig fokusera och komma in i ditt kreativa flöde.

ETT FLÖDE FÖR HELA DITT KREATIVA EKOSYSTEM

Skapa en MX-arbetsstation som fungerar med din stationära PC, MacBook Pro eller din personliga laptop. Med Logitech Flow kan du enkelt överföra filer, dokument och bilder mellan laptops och Mac- och Windows-operativsystem, genom att kopiera/klistra in. Så du behöver aldrig mer avbryta ditt flöde för att överföra filer genom att skicka e-postmeddelanden med bilagor till dig själv.

PRECISION ÄNDA NER I PIXLARNA

MagSpeed-scrollhjulet är extremt exakt så att du kan navigera i färgrutor eller punkt för punkt över en tidslinje. 4000 DPI-sensorn är exakt och lyhörd på praktiskt taget vilken yta som helst, och den är perfekt för illustrering och pixel-perfekt retuschering.
Perfect Stroke-tangenthöljena på MX-tangenterna är utformade för dina fingertoppar och extremt lyhörda så att du kan försjunka i ditt kreativa flöde.

KRAFTEN FRÅN MX. OPTIMERAD FÖR MAC

MX Master 3 för Mac, MX Anywhere 3 för Mac och MX-tangenter för Mac ger en sömlös användning i macOS- och iPadOS-ekosystem och kreativa arbetsflöden. Genom att använda Space Grey och Pale Grey får du ut ännu mer av din Mac med MX:s avancerade funktionalitet - från otaliga anpassningar och dynamisk bakgrundsbelysning till MagSpeed-scrollning och Flow-datorstyrning.

Populære produkter i MX serien: