Grymma erbjudanden på Samsung TV

Vi startar julfirandet tidigt och erbjuder nu utvalda QLED TV & Soundbars från Samsung till rigtigt bra priser. TV-apparaterna är välutrustade och har en bildkvalitet som tillfredsställer även den mest kräsna TV-tittaren.

Ambient mode

När du presenterar dina bilder på TV-skärmen smälter TV: n in i interiören. Du kan skapa ett collage med flera bilder eller välja att visa dem som ett bildspel.

 

Farväl till inbränningar

Samsung QLED-TV-apparater har testats för att säkerställa att de inte påverkas av inbränning och efterglöd. Detta innebär att solida bilder kan visas på dem utan risk, oavsett varaktighet.

100% color volume

QLED TV tar fram nyanser och detaljer i både ljusa och mörka scener. Tekniken kallas Quantum Dots och använder ljus för att skapa rena och klara färger.

.

Active Voice Amplifier

Med hjälp av en buller-sensor kan AVA lyfta tal och dialog så att du inte missar det viktiga på grund av störande ljud från t.ex. en dammsugare i närheten.

Adaptive Picture

Quantum Processor använder en ljussensor för att anpassa bilden till ljuset i rummet, så att du kan bibehålla en imponerande kontrast även en ljus sommarkväll.

Quantum HDR

HDR (High Dynamic Range) ger en svårslagen detaljrikedom även i de ljusaste partierna i filmen. Eftersom TV:n har stöd för HDR10+ justeras färg och kontrast i varje scen så att filmen blir återgiven exakt som regissören tänkt sig.

Mer ljud utan kablar

Med  Wireless Surround Kit* kan du bygga ut ditt ljudsystem utan en massa störande kablar**. Med bakre surroundhögtalare får du tillsammans med din Soundbar ett verkligt multi-kanal ljudsystem

Njut av bredare ljudbild

Med Surround Sound Expansion kan du fylla hela rummet med ljud och skapa surround-effekt med alla högtalare oavsett ljudkälla.

Allt-i-ett design för ljud som fyller hela rummet

För komplett ljud behöver du bara en soundbar. Allt-i-ett-systemet har dubbla woofers inbyggda i den kompakta lådan så att du kan placera den var som helst i rummet för att njuta av rent ljud.