Den nya Surface 4

Gör allt med stil, prestanda och hastighet - nu med upp till 19 timmars batteritid.

Tunn, lätt och elegant design

Tunn, elegant design med ett smidigt, osynligt gångjärn som du kan öppna med ett finger.

Komfort och bekvämlighet

Släpp fram din kreativitet var du än är, med ett batteri som varar i upp till 19 timmar1

Datorkraft för mer multitasking

Välj mellan 11:e generationens Intel® Core™-processor2 och AMD Ryzen™ Microsoft Surface® Edition-prosessor.

Tänk bortom tangentbordets gränser

Den fantastiska PixelSense™-pekskärmen låter din kreativitet spira bortom tangentbordets gränser.

 

Det bästa från Microsoft, på en och samma plats

Släpp fram din kreativitet, arbeta sömlöst på olika enheter med Microsoft 365* och kom igång direkt med det Windows du är van vid.

Stick ut

En framåtriktad 720p-kamera och studiomikrofoner hjälper dig att göra dig hörd klart och tydligt.

 

Tillbehör 

* Vissa tillbehör, programvara, Microsoft 365-prenumerationer och tjänster säljs separat.
[1] Batteritid
Surface Laptop 4 13,5” med AMD™ Ryzen™ Microsoft Surface® Edition-processor: Upp till 19 timmars batteritid baserat på vanlig användning av en Surface-enhet. Testet genomfördes av Microsoft i februari 2021 med ej lanserad programvara och en ej lanserad enhet med 13,5-tumsskärm, AMD Ryzen™ 5 Microsoft Surface® Edition, 8 GB RAM. Testet bestod av en fullständig batteriurladdning med en blandning av aktiv användning och det moderna vänteläget.  Den aktiva användningen bestod av (1) ett webbsurfningstest där åtta populära webbplatser öppnades på flera olika flikar, (2) ett produktivitetstest som använde Microsoft Word, PowerPoint, Excel och Outlook och (3) en period där enheten användes med inaktiva program. Standardinställningar användes för allt utom skärmens ljusstyrka, som ställdes in på 150 nits med automatisk ljusstyrka inaktiverad.  Wi-Fi var anslutet till ett nätverk.  Batteritiden varierar kraftigt beroende på inställningar, användning och andra faktorer.  
Surface Laptop 4 15” med AMD™ Ryzen™ Microsoft Surface® Edition-processor: Upp till 17,5 timmars batteritid baserat på vanlig användning av en Surface-enhet. Testet genomfördes av Microsoft i februari 2021 med ej lanserad programvara och en ej lanserad enhet med 15-tumsskärm, AMD Ryzen™ 7 Microsoft Surface® Edition, 8 GB RAM. Testet bestod av en fullständig batteriurladdning med en blandning av aktiv användning och det moderna vänteläget.  Den aktiva användningen bestod av (1) ett webbsurfningstest där åtta populära webbplatser öppnades på flera olika flikar, (2) ett produktivitetstest som använde Microsoft Word, PowerPoint, Excel och Outlook och (3) en period där enheten användes med inaktiva program. Standardinställningar användes för allt utom skärmens ljusstyrka, som ställdes in på 150 nits med automatisk ljusstyrka inaktiverad.  Wi-Fi var anslutet till ett nätverk.  Batteritiden varierar kraftigt beroende på inställningar, användning och andra faktorer.  
Surface Laptop 4 13,5” med Intel® Core™-processor: Upp till 17 timmars batteritid baserat på vanlig användning av en Surface-enhet. Testet genomfördes av Microsoft i februari 2021 med ej lanserad programvara och en ej lanserad enhet med 13,5-tumsskärm, Intel® Core™ i5, 512 GB och 8 GB RAM. Testet bestod av en fullständig batteriurladdning med en blandning av aktiv användning och det moderna vänteläget.  Den aktiva användningen bestod av (1) ett webbsurfningstest där åtta populära webbplatser öppnades på flera olika flikar, (2) ett produktivitetstest som använde Microsoft Word, PowerPoint, Excel och Outlook och (3) en period där enheten användes med inaktiva program. Standardinställningar användes för allt utom skärmens ljusstyrka, som ställdes in på 150 nits med automatisk ljusstyrka inaktiverad.  Wi-Fi var anslutet till ett nätverk.  Batteritiden varierar kraftigt beroende på inställningar, användning och andra faktorer.  
Surface Laptop 4 15” med Intel® Core™-processor: Upp till 16,5 timmars batteritid baserat på vanlig användning av en Surface-enhet. Testet genomfördes av Microsoft i februari 2021 med ej lanserad programvara och en ej lanserad enhet med 15-tumsskärm, Intel® Core™ i7, 512 GB och 16 GB RAM. Testet bestod av en fullständig batteriurladdning med en blandning av aktiv användning och det moderna vänteläget.  Den aktiva användningen bestod av (1) ett webbsurfningstest där åtta populära webbplatser öppnades på flera olika flikar, (2) ett produktivitetstest som använde Microsoft Word, PowerPoint, Excel och Outlook och (3) en period där enheten användes med inaktiva program. Standardinställningar användes för allt utom skärmens ljusstyrka, som ställdes in på 150 nits med automatisk ljusstyrka inaktiverad.  Wi-Fi var anslutet till ett nätverk.  Batteritiden varierar kraftigt beroende på inställningar, användning och andra faktorer.  
[2] Färgerna finns tillgängliga enbart på utvalda modeller. Tillgängliga färger, storlekar, versioner och processorer kan variera beroende på butik, marknad och konfiguration.
[3] Systemprogramvara och uppdateringar använder en betydande andel lagringsutrymme. Tillgängligt lagringsutrymme kan variera beroende på uppdateringar av systemprogramvaran och appanvändning. 1 GB = 1 miljard byte. 1 TB = 1 000 GB. Mer information finns på Surface.com/Storage.
[4] Surface Laptop 4 för konsumenter levereras med Windows 10 Home och ger dig de kraftfulla Windows-funktioner som du använder mest till ett exceptionellt värde. Om du behöver ytterligare företagshanterings- och säkerhetsverktyg för arbetsplatsen kan du byta till Windows 10 Pro eller köpa Surface Laptop 4 för företag.
[5] Testet utfördes av Microsoft i februari 2021 med ej lanserade enheter och ej lanserad programvara. Testat med inkorgen PSU under kontrollerade förhållanden. Enheten startades till skrivbordsskärmen med standardinställningar för skärmens ljusstyrka. Faktisk laddningstid varierar beroende på driftsförhållanden. Faktisk laddningstid varierar beroende på driftsförhållanden. Uppmätt vid en omgivningstemperatur på 23 °C som är typisk för kontorsmiljöer.
[6] Kräver Dolby-kodat innehåll och ljud.
[7] Hårddisken kan inte tas bort av användaren. Hårddisken kan endast tas bort av en tekniker som följer anvisningar från Microsoft.
[8] Microsofts begränsade garanti är ett tillägg till dina lagstadgade rättigheter som konsument.