EPOS H3 

Mångsidigt gamingheadset

Epos H3 headset med sluten akustik levererar högkvalitativt spelljud som intensifierar din spelupplevelse. EPOS ljudkvalitet förmedlar de ljudsignaler som krävs för snabba reaktioner i spelet, den djupa basen ger en känsla av direkthet och den akustiska klarheten möjliggör tydlig och distinkt chatt även under de mest intensiva spelmomenten.

YouTube Video - H3 Product Video

Plug and play

Det mångsidiga headsetet H3 med lättanvänd plug and play är multiplattformskompatibelt med sina utbytbara PC/konsol-kablar. Den brusreducerande mikrofonen har en flexibel vipparm som kan lyftas för att tysta ljudet. De ergonomiska öronkuddarna är utformade utifrån örats anatomi, vilket garanterar bekväm passform och akustisk tätning. Huvudbygeln har ett reglage i rostfritt stål med längdangivelser som tillåter headsetjusteringar och de ledade öronkåporna kan vinklas för att passa alla ansiktsformer.

Högkvalitativt material och konstruktion resulterar i ett lättviktat, men ändå robust och tåligt headset som är utformat för bekvämlighet under långa användningspass.

Lätt och justerbar passform

Glidstycket på huvudbygeln och öronkåporna kan justeras efter huvudformen

Mikrofon med studiokvalitet

Stötdämpande mikrofon för kristallklar chatt

Spelheadset med sluten akustik

Sluten baksida för bättre passiv stötdämpning