Ultimata TV-upplevelsen med de nya BRAVIA XR TV-apparaterna

Bli uppslukad av en spännande upplevelse som känns precis som världen omkring oss. Det var målet med utvecklingen av BRAVIA XR-tv-apparater. De bygger på den nya Cognitive Processor XR som är utformad för att efterlikna det sätt våra hjärnor tänker och reagerar på

Sony 65" OLED 4K Google TV XR65A80J TV

Sony 65" OLED 4K Google TV XR65A80J

BRAVIA XR, OLED, 4K Ultra HD, HDR, Smart TV, HDMI 2.1
Beställningsvara. Beställs vid order. Leveranstid 2-3 veckor.
27 990:-
Sony 77" OLED 4K Google TV XR77A80J TV

Sony 77" OLED 4K Google TV XR77A80J

BRAVIA XR, OLED, 4K Ultra HD, HDR, Smart TV, HDMI 2.1
Beställningsvara. Beställs vid order. Leveranstid 2-3 veckor.
49 990:-

Perfekt för gaming

BRAVIA XR är perfekt för GAMING, med HDMI 2.1. En funktion som ger dig 4K120Hz; snabba svarstider med låg input lag och stöd för VRR och ALLM. Alla dessa tekniker kombinerat, kommer ge dig en fantastisk bildupplevelse av livfulla färger, kontraster och detaljrikhet, tillsammans med en omfamnande ljudupplevelse – allt för att du helt ska kunna leva dig in i spelets värld.

En virtuell ljudupplevelse med extra dimensioner

BRAVIA XR-tv-apparater skapar en flerdimensionell upplevelse med både horisontella och vertikala ljudvågor. De analyserar och uppkonverterar ljudet till 5.1.2-kanaligt surroundljud, vilket skapar en helt tredimensionell ljudbild.

Njut av filmer som ingår i BRAVIA XR™

Ett stort antal filmer ingår och väntar på dig. Med BRAVIA XR-teknik, Pure Stream och IMAX® Enhanced levereras allt du tittar på med en otrolig bild och fantastisk ljudkvalitet. BRAVIA CORE finns till BRAVIA XR-modellerna Z9J, A90J, A80J, X95J och X90J.

Underhållning du älskar med lite hjälp från Google

Med handsfreehjälp från Google kan du lägga undan fjärrkontrollen och helt enkelt styra din 4K-TV med rösten. Du kan fråga din TV om att hitta en viss titel, söka efter en särskild genre, eller hämta anpassade rekommendationer om vad du ska se.

Obegränsad streaming av populära filmer med BRAVIA CORE™

Med BRAVIA CORE får du tillgång till ett fantastiskt urval av filmer som du kan streama när du vill och hur mycket du vill i upp till 4K HDR-kvalitet. Tidsperiod för hur länge streaming finns tillgänglig beror på modellen.

Upplev Pure Stream™, den bästa bildkvaliteten för streaming

Med BRAVIA COREs Pure Stream™ kan du streama ett brett utbud av innehåll med hastigheter på upp till 80 Mbps och förlustfri bildkvalitet i 4K UHD. Det är enkelt att aktivera den här funktionen i inställningarna på BRAVIA CORE. När du har aktiverat funktionen är den alltid på med adaptiva streamingfunktioner.

Inbyggd Chromecast

Du kan också snabbt och enkelt njuta av dina favoritvideos, bilder, spel och mer, från din iOS- eller Android-enhet på denna tv med inbyggd Chromecast.

Fokuserar på samma sätt som våra ögon

BRAVIA XR-tv-apparaterna fungerar på samma sätt som dina ögon: de identifierar scenens huvudsakliga fokuspunkt och förstärker föremålens detaljer så att de lyfts fram med ett naturligt djup, precis som i verkligheten.