Få ut det mesta av 365

Ta dig an vad livet har på lager med Microsoft 365.

Organisera ditt liv

Arbete. Skola. Familj. Hem. Att få ihop livspusslet kan vara en stor utmaning. Microsoft Outlook hanterar detaljerna åt dig, så att du kan fokusera på de viktiga sakerna.

Prestera ditt bästa

Skapa fantastiskt innehåll i Word, Excel och PowerPoint snabbare än någonsin tidigare.

Skydda det som är viktigt

Från din första skoldag till ditt nya jobb, från din väg mot altaret till utekvällar med kompisarna, så är dina foton av oersättligt värde. Med OneDrive och Microsoft 365 kan du vara tryggt förvissad om att dina foton och filer säkerhetskopieras och skyddas.

Skapa med andra

Oavsett om det rör sig om ett skoluppdrag, ett nyhetsbrev, en familjebudget eller en virtuell sammankomst kan Microsoft 365 hjälpa dig att samarbeta och arbeta mer effektivt och med färre stötestenar.

Utnyttja fördelarna med den digitala pennan

Strunta i tangentbordet när du har Action Pen i Microsoft 365.

Skydda vad som är viktigast med platsaviseringar

Få automatiska ankomst- och avgångsaviseringar, liksom rapporter om körsäkerhet i Microsoft Family Safety – mobilappen för fysisk säkerhet och digitalt välmående.

Utöka dina enheters lagringsgränser

Med Microsoft 365 och 1 TB OneDrive kan du lagra, redigera och dela hundratusentals foton och dokument på alla dina enheter, samtidigt som du använder ditt personliga valv för det allra viktigaste.

Ta det snabba spåret mot bättre skrivande

Med intelligent hjälp i realtid plus avancerade redigeringsförslag på mer än 20 språk gör Microsoft Editor4 det enklare och snabbare än någonsin att skriva på en helt annan nivå än tidigare.

[1] Family Safety-appen är tillgänglig utan någon kostnad. Microsoft 365 Family-prenumerationen frigör premiumförmåner.
[2] Platsbehörighet måste föreligga. Körsäkerhet är endast tillgänglig i USA, Storbritannien, Australien och Kanada. Det krävs en Microsoft 365 Family-prenumeration för platsaviseringar och körsäkerhetsfunktioner.
[3] Endast tillgängligt i USA, Storbritannien, Australien och Kanada. Det krävs en Microsoft 365 Family-prenumeration för platsaviseringar och körsäkerhetsfunktioner.
[4] Finns som tillägg för webbläsarna Microsoft Edge eller Chrome och kräver ett Microsoft-konto.