Jaybird Vista 2 True Wireless

De perfekta hörlurarna för aktiviteter bröt precis ljudvallen. Vi presenterar Vista 2 med SurroundSense så att du kan hålla koll på vad som händer omkring dig och aktiv brusreducering för att fokusera på dina fysiska gränser. Du har kontrollen. Dessa öronsnäckor, som är vatten-, svett- och dammtäta med IP68-klassificering, är designade för att överleva, testade i den riktiga världen och garanterade att prestera.

  • AKTIV BRUSREDUCERING gör att du håller dig fokuserad på dina fysiska begränsningar och behåller kontrollen Vindskyddade mikrofoner övervakar omgivande ljud vilket gör att du kan filtrera ut dem för att öka ditt fokus.
  • BESTÄNDIG HÅLLBARHET – vatten-, vind- och dammtät i IP68-klassificering med köld-, stöt- och nedslagsmotstånd i MIL-STD 810G-klassificering. Vista 2 är designade för att överleva, de är testade i den riktiga världen och garanterade att prestera.
  • HÖGKLASSIGT LJUD – högtalarelement på 6 mm, aktiv brusreducering och anpassningsbara EQ-profiler låter dig äga ditt ljud.

24 TIMMARS BATTERITID* –Vista 2 ger 8 timmars ljud på en full laddning, plus 16 till i laddningsfodralet. En snabbladdning på 5 minuter ger en timmes speltid.

 * Kan variera beroende på användning, enhet och ålder.