Samsung Soundbar 2021

Med en Samsung Soundbar får du en häpnadsväckande ljudupplevelse vare sig du ser på film, spelar TV-spel eller lyssnar på musik. Ett större och mer dynamiskt ljud förflyttar dig till nya platser och låter dig få ut mer av din TV och musiken du streamar.

 

Q-series Soundbar

Q-series Soundbar är för dig som vill maximera din TV- och ljudupplevelse, och njuta av ett stort, dynamiskt ljud som imponerar. Koppla enkelt ihop den med din Neo QLED TV och låt högtalarna samarbeta för ett fantastiskt surroundljud eller para ihop den trådlöst med mobilen och gör musiken rättvisa!

Q Soundbar och TV – perfekt harmoni

Soundbaren synkroniserar med din Samsung-TV och samverkar för att skapa omslutande ljud. Den kombinerar och förbättrar ljudet genom de främre, sido- och uppåtriktade högtalarna samt TV:ns högtalare och sidohögtalare för akustisk inlevelse på en helt ny nivå.

* Funktionerna kanske inte är kompatibla med alla Samsung TV-modeller.

* Funktionerna kan variera beroende på TV-modell.

* Funktionen kräver endast kabelanslutning till TV, trådlös anslutning till TV omfattas ej.

* Q-Symphony är kompatibelt med 2021 Samsung TV (AU7105 TV och senare).

Ljud kalibrerat för ditt hem

Njut av fantastiskt ljud som är anpassat efter ditt hems förutsättningar. SpaceFit Sound+ kombinerar optimerad klarhet och totalupplevelse av ljud med SpaceFit Sound och optimerad bas med Auto EQ

* SpaceFit Sound+ är kompatibelt med 2021 Samsung QLED (Q70A↑ och bättre).

Lyfter ljudet från alla håll

Upplev djupt och omslutande ljud med Dolby Atmos och DTS:X. Ljudtekniken låter dig höra alla ljud när de rör sig runt och ovanför dig – precis som i verkligheten.

 

* Dolby Atmos och DTS:X gäller alla Soundbars i 2021 Q-serien.

* Kräver ljud- och bildkälla som stödjer Dolby Atmos och DTS:X.

S-series Soundbar
Designed for your home with natural sound

En all-in-one soundbar designad för ditt hem med imponerande ljud för både film och musik.

Samsung Soundbar HW-S67T/XE Soundbars
-56%

Samsung Soundbar HW-S67T/XE

Lifestyle Soundbar, 4.0ch
(1)
20+ st i lager (2-3 vardagar leveranstid)
Ord. pris 4 490:-
NU 1 990:-
FLEX 68:- /månad

Låt dig omslutas av ljud

Hör varenda nyans, oavsett om det gäller musik eller film. Soundbar S66A/S67A är utrustad med två sidohögtalare och Samsung Acoustic Beam-teknik som fyller hela rummet med dynamiskt ljud.

Lyxig textilklädsel

Ett ljudsystem ska vara en del av ditt hem. Soundbarens tidlösa design kombinerar naturliga element med dimension och hållbarhet. Textilen och högtalarens svepande linjer i kombination med marknadsledande teknik går hand i hand med känslan av ljudet som fyller hela rummet.

Allt-i-ett design för ljud som fyller hela rummet

För en komplett ljudupplevelse behöver du bara en soundbar. Allt-i-ett-systemet har två subwoofers och fem diskanthorn i en kompakt konstruktion som gör att du kan placera den var som helst i rummet för att njuta av klockrent ljud.

Spotify Connect & Airplay 2

En smidig anslutning för att uppleva ljud av hög kvalitet.

* Apptillgänglighet kan variera beroende på land. Prenumeration kan krävas. Apple och Airplay 2 är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder.