Sennheiser CX True Wireless

In-Ear-hörlurar med Bluetooth för musik och samtal med passiv brusreducering, anpassningsbara touch-kontroller, Bass Boost, IPX4 och 27 timmars batteritid.

Gör du kompromisser med din ljudupplevelse?

Aldrig! Sätt ljudet i första hand, som Sennheiser gör. Vi har använt 75 års erfarenhet som ledande ljudexperter till våra nya CX True Wireless-hörlurar. De levererar ett kristallklart ljud med djup bas som du enkelt kan anpassa efter din egen smak. Med en ergonomisk design för överlägsen bekvämlighet och anpassningsbara lättanvända kontroller får du en förstklassig ljudupplevelse vare sig du är hemma, på jobbet eller på språng.

Kompromissa inte med ljudet

Överlägset ljud, var du än är, vad du än gör: Njut för fullt av dina favoritlåtar med vår skräddarsydda 7 mm dynamiska överföring för ett perfekt, kristallklart ljud.

Slipp oljud

Du kan glömma din omgivning och förlora dig i musiken eller fokusera på ditt samtal tack vare den passiva brusreduceringen.

Lyssna hela dagen

Med 9 timmars speltid och ytterligare 18 timmar i det medföljande laddningsfodralet kan du få upp till 27 timmars batteritid så att dina hörlurar hänger med i ditt tempo.