Välkommen! 

Vad kul att du är sugen på att tävla med Winsent / Märtha och oss på Komplett!
Hoppa in till vår kampanj nedan för att se hela utbudet av grymma prylar du kan behöva till skolan.
Har du frågor om prylarna eller ditt köp så har du chatten nere till höger eller så når du oss på 031 710 20 00

 

Kompletts generella tävlingsvillkor

Allmänna Tävlingsvillkor
Nedan listar vi vilka villkor som gäller för deltagande i våra tävlingar på Komplett.se och våra sociala medier, till exempel Instagram eller Facebook. Tävlingar hos externa samarbetspartners har egna tävlingsvillkor. Har du frågor, kontakta gärna vår kundservice.
Komplett kan avbryta, upphäva samt redigera tävlingar och villkor utan förvarning.


Personuppgifter
Genom att registrera dig i en av våra tävlingar så godkänner du att Komplett Group med dotterbolag (Komplett) får behandla de angivna uppgifterna inom ramen för vad som är relevant för tävlingen. De uppgifter du lämnar vid tävlingstillfället lagras ej hos Komplett utan på den aktuella tävlingsplattformen, exempelvis 24sevensocial, Google och Microsoft.
Efter att tävlingens vinnare är korad(e) och bekräftade kommer vi att publicera förnamn, begynnelsebokstaven i efternamnet samt ort. Detta sker på Komplett.se och eventuellt också i våra sociala medier. Om du inte önskar detta, meddela oss omgående i samband med att du får vinnarmailet. Tävlingarnas administration kräver viss behandling av personuppgifter, som namn, adress och telefonnummer till vinnare. Dessa uppgifter kan delges samarbetspartners för att möjliggöra fysisk distribution av vinster.

Bidragen
Komplett Group med dotterbolag förbehåller sig rätten att fritt använda alla inskickade bidrag i kommersiellt syfte. Detta gäller främst kreativa tävlingar där bidraget består av något grafiskt och/eller audiovisuellt. Detta innefattar även deltagarnas prestationer i spels, till exempel genom inspelning av matcher eller så kallade replay-filer.

Vinnare
Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från Komplett och/eller sponsorer eller samarbetspartners.
Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Vinsten
Är du en av vinnarna kommer du att bli kontaktad via epost. Sker dragningen eller val av vinnare i sociala medier får du ett DM eller omnämnande i en kommentar med vidare instruktioner.
Om du inte besvarar vinnarmailet, DM eller omnämnande inom en vecka (sju dagar) så förlorar du din vinst och den går vidare till en annan tävlingsdeltagare. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot en annan produkt, tillgodohavande eller pengar.
Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Mer information finns hos Skatteverket, telefon 0771 567 567. Komplett svarar inte på frågor om skatteregler.

Frakt och leverans
I de flesta fall skickas priserna direkt från vårt huvudlager och kommer som en vanlig leverans från oss. Din tävlingsvinst syns inte under dina beställningar på “Min sida”. Digitala vinster, till exempel presentkort eller spelkoder, skickas via epost till den adress du uppgivit i samband med tävlingen.

Garanti
Tävlingsvinster har som regel ingen garanti. Skulle du uppleva fel på din tävlingsvinst, kontakta vår kundtjänst så ser vi vad vi kan göra.

Åldersgräns
Du kan delta i Kompletts tävlingar om du fyllt 18 år. Med målsmans tillstånd tillåts deltagare från 13 år.Diskvalificering
Komplett förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara opassande. Det kan handla om till exempel sabotage, fusk, osportsligt beteende eller andra överträdelser.
Tävlingsbidrag som skapats av någon annan eller skapats före tävlingsstart godtas inte och resulterar i att bidraget diskvalificeras.

Anställda inom Komplett
Anställda i Komplett-koncernen, antingen direkt eller via uppdrag hos bemanningsföretag eller som konsulter, får ej delta i våra tävlingar.

Ansvarig för tävlingen
Komplett Services Sweden AB
Björnstigen 87, Plan 1
170 73 Solna