Sonys WF-C500 Truly Wireless hörlurar

Kompaktare än någonsin för en bekvämare passform, med en specialdesignad rundad form utan kanter. Detta gör att hörlurarna sitter på plats och därmed känns säkra att ha på sig, så att du kan fokusera på det absolut viktigaste - din musik!

En bättre ljudupplevelse

Med vår Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) återställs högfrekvent ljud och klara toner i ljudspåret, för en ännu mer autentisk ljudupplevelse. Du kan också skräddarsy musiken efter dina egna preferenser med hjälp av EQ-inställningen i Sony | Headphones Connect-appen.

Små och kompakta - perfekt passform

Med sin kompakta design, sitter öronsnäckorna stadigt och bekvämt i dina öron under hela dagen. Med stänktålig IPX4-klassning är hörlurarna perfekta för att användas i sportsammanhang. Den rundade formen utan kanter gör det till ett nöje att bära hörlurarna under dagarna, så att du kan fokusera på det absolut viktigaste – din musik. 

Stabil och smidig Bluetooth®-anslutning

Ett Bluetooth® -chip i varje öronsnäcka ser till att ljud överförs till vänster och höger Bluetooth®-hörlurar samtidigt. Tillsammans med en optimerad "antenndesign”, garanteras en stabil anslutning och en förstklassig lyssningsupplevelse

Stänk och svett, inga bekymmer

Med en IPX4-klassning som stänktålig, kan inte ens lite stänk och svett stoppa dessa Sony-hörlurarna - så att du kan fortsätta att lyssna på och njuta av din musik i vått och torrt

Tilbaka till toppen.