Samsung TV - Tänk utanför vardagsrummet

Du förväntar dig valmöjligheter och flexibilitet av din vardag, varför inte förvänta dig samma sak av din TV? Det är dags att tänka utanför vardagsrummet. Se på serier i köket istället för att äta vid soffbordet, och samla familjen för en storbildsupplevelse i 8K direkt på väggen.

Unik QLED-teknologi

Upplev teknologin med djupare kontraster och tusentals färgnyanser i såväl ljusa som mörka scener. Den nya Quantum Matrix teknologin reglerar ljuset för en näst intill perfekt ljussättning av bilden. Var du än tittar ger QLED starka kontraster och djupa färger, natt som dag, utan att du behöver mörkläggningsgardiner.

Prisvinnande TV

Samsungs TV-innovationer har belönats med priser flera år i rad, med prisvinnande TV-modeller i många olika kategorier.

Maximal TV-upplevelse

Ge din TV-upplevelse det lilla extra var du än är med en Samsung Soundbar. Avancerad teknik som Q-Symphony låter TV:ns egna högtalare samarbeta med din Soundbar för större dynamik, medan SpaceFit Sound+ anpassar ljudet till din omgivning var du än är. Med elegant design och enkel anslutning till TV:n ger Samsungs Soundbar en helhetsupplevelse utöver det vanliga.

TV för gaming

Anpassa TV:n till ditt spelsätt och ta ditt spelande till nästa nivå med Samsung. Suveräna HDR-detaljer och låg latens låter dig alltid ligga steget före dina motståndare. Tillsammans med ett bredare field of view och en anpassningsbar Game Bar är Neo QLED den perfekta TV:n för gaming.

Utforska spelfunktionerna som gör Samsung TV perfekt för gaming

Registrera dig och få 10-års skärminbrännings-garanti

När du köper 2020 QLED 8K, QLED, 2021 Neo QLED 8K, Neo QLED & QLED, erbjuder Samsung 10-års skärminbrännings-garanti. Garantin gäller i 10 år från köpdatum. För att garantin ska gälla krävs en kopia av köpkvittot och registrering på Samsungs webbplats inom 90 dagar efter köpet. Gäller från 7 sep. 2020 - 31 dec. 2021.

Registrera din TV här