Tiny Tina's Wonderlands

Ge dig ut på ett magnifikt äventyr fullt av finesser, charm och kraftfulla vapen! Kulor, magi och breda svärd möts i en kaotisk fantasivärld som väcks till liv av den oförutsägbara Tiny Tina. Rulla ut din egen mångklassiga hjälte och plundra, skjut, hugga och trolla förbi monster och lootfyllda katakomber på ett uppdrag där målet är att stoppa den tyranniska draken.

YouTube Video - Tiny Tina’s Wonderlands | Official Story Trailer

EN OTREDIKTIV FANTASIVÄRLD

Tiny Tina är din ostyriga guide i en extraordinär värld där regler sällan spelar någon roll. Utforska en enorm värld med majestätiska städer, fuktiga svampskogar, skrämmande fästningar och mer!

VAPEN, MAGISKA FORMER OCH MER

Ta ut fiender med kraftfulla vapen och formler i hektiska strider. Använd din eldkraft för att utplåna legioner av fiender, till exempel käftfallande skelett, hajar på land och enorma chefer. Efteråt går du längre in i katakomberna på jakt efter episk byte!

Kämpa ONDEN SAMMAN

Med dig på resan har du den vettiga kaptenen Valentine och den styrande roboten Frette. Under uppdraget att besegra Dragon Order möter du underbara utstötta som den lutspelande Bardbarian och din egen Fairy Punchfather.

SKRÄDDARSY DIN HJÄLTE

Skapa den perfekta hjälten med ett system i flera klasser som låter dig blanda sex olika färdighetsträd, var och en med sina egna otroliga färdigheter. Nivå upp, utöka din arsenal och bli den ultimata äventyraren.

KÄMPA SIDA VID SIDA I KAOTIC CO-OP

Historien kan spelas ensam eller med upp till tre vänner i en sömlös online multiplayer. Dela utdelningen eller skynda dig att ta den bästa loot - det är upp till dig!