Kompakt och mångsidig

Den portabla Level Box Slim är så liten att du kan ta med den vart du än går, så att du kan lyssna på din musik och samtidigt dela upplevelsen med de omkring dig!

Förutom att den levererar bra ljud kan du dessutom använda den som powerbank ifall din telefon får slut på batteri. Det är bara att koppla ihop dom tillsammans med medföljande kabel och fortsätta musikfesten där du slutade.

Level Box Slim är stänksäker så du kan utan bekymmer kan låta den ligga på badkars- eller bassängkanten. Faller den i vattnet så är det bara att plocka upp den och musiken fortsätter! Står du i duschen och lyssnar på musik samtidigt som det kommer ett inkommande samtal på mobilen, så kan du svara genom ett tryck på Level Box Slim.

 

Tydligt Och Bra Wide-Range Ljud
Ta din musik erfarenhet till en ny nivå med Samsungs In-Ear-hörlurar. Dess DLM (Double Layered Motion Structure) enheter ger dig exceptionellt stark, förstklassigt ljud. En kombination av trasselfria och metallmaterial erbjuder dig ett elegant och raffinerat utseende med bra känsla.

Trådlös högtalare
Samsungs trådlösa högtalare Scoop-design är en Bluetooth-högtalare med en kompakt och elegant design. Dess rem gör det praktiskt och enkelt att bära den med sig. Den är stänktålig, och tack vare den inbyggda mikrofonen, kan du ha röstsamtal utan att behöva ta ut din smartphone.

360° Surroundhögtalare
Utrustad med en innovativ 360° surround högtalarenhet tillåts du att njuta utav en rik ljudupplevelse oavsett vart du än väljer att använda den. Sjunk ner i dina favoritlåtar var som helst, inklusive vardagsrummet.

Trådlös Laddning
Den trådlösa laddaren från Samsung är en mångsidig laddare som tillåter dig att ladda två enheter samtidigt. Laddningen påbörjas så fort du placerar en kompatibel enhet på disken. Om du även kopplar in en enhet i via dess laddningsport så kan du ladda totalt tre enheter samtidigt.

YouTube Video -

Modern, Mysig & Lekfull design

Samsungs smarta design Kettle har många fördelar. Kablarna går att ställa som stöd för din smartphone ger dig perfekt betraktningsvinkel när telefonen står på bordet. Detta förenklar och gör det bättre om man ska se på film, serier eller bara surfa, samtidigt som din telefon står på laddning. 

 

Koppla in USB LED lampan i Powerbanken för att skapa en smart lampa. 

Den är utformad och har färgsättning anpassad till Kettles design, samt ett USB-skydd för säker transport. Sätt in USB-skyddet i Powerbankens USB-portar så är du redo att gå. Du kan också ansluta den till andra enheter med USB-portar, inklusive andra Samsung batterier