Samsung Lifestyle - Make more of every moment

Inspireras av Samsungs Lifestyle-kollektion och låt elegant design kombinerat med kraftfull teknik göra ditt hem smartare. Välj bland tekniska innovationer till dig och ditt hem som kan anpassas för att smälta in i din inredning, eller som sticker ut med iögonfallande färger och unik design.

Grymma deals:

TV anpassad efter din livsstil.

Upplev färgsprakande bild, njut av design som blir en del av inredningen eller upptäck TV formgiven för att smälta in bland dina tavlor. Hitta design-TV:n för din stil i The Frame eller The Serif, eller upplev mobilen på TV med The Seros roterande skärm. Njut av större bild direkt på väggen med 4K-laserprojektorn The Premiere, ta med underhållningen på storbild när och var du vill med The Freestyle, eller ta filmkvällen till altanen med utomhus-TV:n The Terrace.

Datorskärmar som passar din livsstil

Upplev högpresterande Odyssey skärmar för maximal spelupplevelse eller kreativt skapande. Ta arbetet eller spelandet till en ny nivå med en skärm från Samsungs breda sortiment

Rent med stil

Upplev bekvämare dammsugning med trådlösa och kraftfulla Samsung Jet, och njut av ett enkelt och hygienskt sätt att tömma dammlådan med Clean Station.

Läs mer om Samsung Jet 75 Multi här

Exklusiva erbjudanden på utvalda Lifestyle TV

Exklusiva erbjudanden på utvalda monitorer

Exklusiva erbjudanden på utvalda projektorer

50% rabatt på en Clean Station när du köper en Jet75

* Erbjudandet gäller på utvalda produkter i Samsungs Lifestyle-kollektion under perioden 16/5 – 29/5 2022