DJI Mini 3

DJI Mini 3 är en kompakt, ultralätt kameradrönare som är redo för äventyr. Den har en längre batteritid, fantastisk 4K HDR-video för att fånga verklighetstrogna färger och detaljer och roliga funktioner som True Vertical Shooting för fantastiska bilder för sociala medier. Oavsett om du promenerar på stranden, åker på en weekend eller åker på en månadslång bilresa är du förberedd för att fånga varje ögonblick.

YouTube Video - DJI Mini 3

DJI RC

En lätt och lättanvänd fjärrkontroll med inbyggd skärm. Tack vare den inbyggda DJI Fly-appen är den redo att användas utan att behöva ansluta till en smartphone, vilket gör start mer fokuserad och flygfotografering roligare.

Miles Above Ordinary - Ta spänningen med dig

DJI Mini 3 har en hopfällbar design och väger mindre än 249 g, vilket gör den lätt att ta med sig i väskan eller fickan på nästa äventyr.

L-ä-n-g-r-e flygningar

Överge oron för lågt batteri och flyga med självförtroende och sinnesfrid. DJI Mini 3 levereras med standardbatteriet Intelligent Flight Battery som ger en maximal flygtid på upp till 38 minuter. Förläng dina flygningar med upp till 51 minuter med Intelligent Flight Battery Plus.

Tillbaka till toppen.