Prismatch*Prismatch*

Studera, spela, skapa. Snabbare.

Få AI-hjälp från NVIDIA.

NVIDIA® GeForce RTX™ 40-seriens bärbara Studio-datorer använder kraften i AI för att accelerera ditt spelande, skapande och lärande. Uppgradera de senaste spelen med realistisk AI-driven grafik, få tillgång till den exklusiva NVIDIA Studio-plattformen med teknik och kreativa verktyg och accelerera dina applikationer så att du får skolarbetet gjort snabbare. Dessutom optimerar Max-Q-tekniken batteritiden, akustiken och effektiviteten, vilket möjliggör en tunnare och lättare design som passar din livsstil som student.

SPARA 4 500:- -4 500:-
Art. nr: 1302892 / Prodnr: PRESTIGE 16 AI STUDIO B1VGG-003NEU
Ord. pris 31 499:-
NU 26 999:-
FLEX 877:- /mån
SPARA 4 000:- -4 000:-
Art. nr: 1250077 / Prodnr: 82XV00PNMX
Ord. pris 13 990:-
NU 9 990:-
FLEX 300:- /mån

Få AI på din sida

Oavsett om du ska processa AI-algoritmer, krossa dina motståndare eller skapa ditt nästa mästerverk finns AI här för att hjälpa dig att nå toppen. Det är din assistent på campus som aldrig tar paus, som tar dina bästa förmågor och pushar dem – och dig – att nå högre höjder. Med AI-accelererade appar och verktyg är de övre gränserna för vad man brukade kunna göra utgångspunkten – var du tar dig därifrån är upp till dig.

Drivs av NVIDIA Max-Q-teknik

Bärbara, tysta och kraftfulla datorer

Tunn och kraftfull

GeForce erbjuder världens tunnaste bärbara datorer med hög prestanda – ett måste för studenter på språng. Det finns många utföranden under 20 mm och under 2 kg.

Utökad batteritid

NVIDIA Advanced Optimus®- och Battery Boost-teknikerna samarbetar för att förlänga batteritiden.

Tyst som en viskning

Håll distraktionerna nere med WhisperModes AI-drivna algoritm. Anslut bara till en strömkälla och välj önskad ljudnivå för den bästa balansen mellan akustik och prestanda.

Accelerera dina studier 

Bärbara GeForce RTX 40-seriens GPU:er för bärbara datorer accelererar de populäraste programmen som används inom ingenjörsvetenskap, datavetenskap, data science och ekonomi. Det innebär smidigare 3D-design och modellering, snabbare AI-träning och simulering och mer exakta maskininlärningsmodeller. GeForce-GPU:erna för bärbara datorer ger dig den kraft du behöver, för skolarbete både på lägre och högre nivå. Ta dig ut ur datorlabbet, bli klar med läxorna snabbare och plugga var som helst – med en enda dator som klarar allt.

 

Prestanda för program för naturvetenskap, teknologi, ingenjörsvetenskap och matematik

De bästa apparna för naturvetenskap, teknologi, ingenjörsvetenskap och matematik blir snabbare med bärbara GeForce-datorer

Redo att spela

Spelprestanda

Förbättra prestandan med AI

Få en enorm höjning av prestandan med DLSS 3, ett revolutionerande genombrott inom AI-driven grafik. DLSS 3 drivs av GeForce RTX 40-serien och använder AI för att skapa ännu fler högkvalitativa bildrutor. 

Hyperrealistisk.  Hypersnabb.

Upplev mer detaljerade virtuella världar än någonsin med kraften hos bärbara datorer i RTX 40-serien och tredje generationens RT-kärnor. Strålspårning simulerar ljusets fysiska beteende för återgivning i realtid i biokvalitet i de mest visuellt krävande spelen.

Seger mätt i millisekunder

NVIDIA Reflex ger lägsta möjliga latens och bästa svarstid för det ultimata övertaget i spel. Reflex är byggd för att optimera och mäta systemlatens och ger snabbare målidentifiering, snabbare reaktionstider och den bästa precisionen för sikte för tävlingsinriktade spel.

Dina idéer blir snabbare med NVIDIA Studio

De bärbara datorerna i GeForce RTX 40-serien ger dig den ultimata prestandan för alla dina kreativa projekt.  Använd kraften i AI för att enkelt tillämpa avancerade effekter. Få exklusiv åtkomst till Studio-paketet med verktyg som NVIDIA Broadcast-appen för förbättrat skapande, samarbete och distansundervisning. Och lås upp maximal stabilitet och blixtsnabb prestanda för dina kreativa projekt med NVIDIA Studio-drivrutiner. Från att rendera 3D-modeller till att redigera upp till 8K HDR RAW-videor eller ge mer uppmärksamhet för de där extra meritpoängen till dina skolarbeten. Du kan ge liv åt din kreativa vision – snabbt.

Kreatörsprestanda

Kortare väntetider är bättre

De bästa kreatörsapparna som accelereras av bärbara GeForce-datorer

Satsa stort, satsa live

NVIDIA Broadcast-appen förvandlar ditt hem till en hemmastudio genom att uppgradera webbkameror, mikrofoner och högtalare till förstklassiga enheter med hjälp av kraften hos AI. Ta dina livestreamar, röstchattar och videokonferenssamtal till nästa nivå med ljud- och videoeffekter som brusreducering, virtuell bakgrund med mera.

Gör konst av AI

Använd AI för att förvandla enkla penseldrag till realistiska landskapsbilder med hjälp av NVIDIA Canvas-applikationen. Skapa bakgrunder snabbt, eller snabba upp konceptutforskningen, så att du kan lägga mer tid på att visualisera idéer. Med Canvas-AI i ditt projektteam är de kreativa möjligheterna oändliga.

Sammankoppla dina kreativa världar

Anslut dina favoritappar från Autodesk, Adobe, Epic med mera till NVIDIA Omniverse™ och öppna ett helt nytt universum med hastighet och möjlighet. Omniverse på bärbara Studio-datorer är det ultimata sättet att accelerera dina kreativa arbetsflöden, oavsett om du skapar animerade filmer eller fantastisk digital konst och design.

© 2023 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA-logotypen, GeForce, GeForce Experience, GeForce RTX och G-SYNC är registrerade varumärken och/eller varumärken som tillhör NVIDIA Corporation i USA och andra länder.

Prestandan mäts i olika system och varierar beroende på modell. Kontakta tillverkaren om deras specifika modell och specifikationer