Chromebook

Chromebook är en dator som är anpassad för att du skall få gjort det du vill snabbare och enklare. De kör operativsystemet Chrome OS som har molnlagring, allt det bästa från Google inbyggt och flera lager med säkerhet. Den uppdaterar sig automatiskt och därför har du alltid den senaste versionen av antivirus och allt annat du använder. Och det bästa av allt, din Chromebook blir inte långsammare med tiden. Den finns i ett stort urval, både när det gäller innehåll och utseende. Gemensamt för alla är att de är användarvänliga och snabba, har inbyggt virusskydd och väldigt lång batteritid.

Arbete

Med appar som Google Docs, Sheets och Slides kan du skapa dokument, kalkylark och presentationer i realtid tillsammans med andra och du kan också öppna och redigera i Microsoft Word, Powerpoint och Excel. Allt är tryggt lagrat i molnet, så om datorn går sönder eller om du blir av med den så försvinner inte något du har lagrat.

Underhållning

Du kan lyssna på musik via Google Play Musik  eller via till exempel Spotify och SoundCloud. Ungefär som på vilken annan dator som helst. Samma sak gäller för filmer, Youtube, Viaplay, Netflix och HBO, allt är tillgängligt som du är van vid.

Håll kontakten

Alla Chromebooks levereras med Google Hangouts. Det funkar på alla enheter och ger dig möjlighet till att videochatta med upptill 9 personer samtidigt. Dessutom kan du chatta med vänner och familj via Skype, Yahoo, eBuddy med mera..

Lagring av bilder

Genom att lagra dina bilder i molnet är de inte bara skyddade från skador och olyckor, du har också tillgång till dom från alla dina andra enheter, oavsett vart i världen du befinner dig.
Det enda som krävs är att du har tillgång till internet. Med Google bilder har du gratis obegränsat med lagringsutrymme för alla dina bilder och filmer.

SE HELA URVALET