Apple HomeKit

Den nya Home-appen för Apple gör att du enkelt och säkert kan kontrollera alla dina  HomeKit-tillbehör  från din favorit iOS-enhet. Släck lampor via Iphone, se vem som står vid ytterdörren på Ipaden, eller fjärrstyr saker när du inte är hemma med hjälp av Apple TV. Home-appen säkerställer att alla dina anslutna enheter jobbar hårdare och smartare, för dig.

 

Varför ska du välja Apple HomeKit?

Istället för att ha flera appar och fjärrkontroller för att styra dina ”smarta” produkter kan du med hjälp av Apple HomeKit styra allt från en enkel app. HomeKit kan också styras med hjälp av Siri-kommandon. För ökad översikt och effektivare styrning kan du gruppera smarttillbehören efter vilka rum de befinner sig i, eller förhandsprogrammera egna ”stämningar”.

 

Vilka tillbehör funkar med Apple HomeKit?

På den här sidan har vi samlat alla HomeKit-kompatibla produkter som  vi har i sortimentet i dagsläget. Över 50 märken världen över levererar kompatibla produkter till HomeKit-systemet och antalet tillgängliga tillbehör ökar hela tiden. Dessvärre är inte alla produkterna tillgängliga på den svenska marknaden. Läs mer om vilket tillbehör som är kompatibla med HomeKit på Apples egna supportsida.

 

 

 

  Övervakning och säkerhet  

 

 

 

  Smart belysning