Meny
Sök
Logga in

THE STREAMER FOR GAMERS

NVIDIA SHIELD är en streaming-best. Med snabb 4K HDR video, oändligt med appar och underhållning. Nvidiadriven gaming från NVIDIA’s bibliotek eller från din dator. Du kan styra allt med din röst – till och med ditt hem. NVIDIA SHIELD är allt du behöver i en enhet, som är 3X snabbare än den närmaste konkurrenten.

 

 

 

 

 

GAME YOUR WAY

Njut av obegränsad streaming med över 100 speltitlar från molnet. Upplev felfri streaming av hundratals PC-spel med nästa generations GeForce NOW. Dessutom får du tillgång till exklusiva Androidspel och möjlighet att spela spel från datorn på konsolen (med NVIDIA GTX-grafikkort).

 

 

 

 

 

A KILLER VIEW

Filmer och serier med fantastiska detaljer. 4K HDR levererar ultrarealistisk bildkvalitet som är 4X skarpare än sista generationens HDTV-apparater, med ett färgspektrum som är dubbelt så rikt. High Dynamic Range (HDR) betyder att du kan se mer färg, fler detaljer och ljusare bilder för visuellt djup.

 

THE WORLD AT YOUR COMMAND

Google Voice Search gör det enkelt att hitta. Allt du behöver göra är att fråga efter en app, ett spel eller en video osv, för omedelbara resultat från Netflix, YouTube, Spotify och andra program. Du kan till och med fråga efter ”great sports movies” eller ”award winning films”, och SHIELD kommer att leverera ett bra urval.