Meny
Sök
Logga in

 

Tech Troopers hjälper dig med hemelektronik

Behöver du hjälp att få tekniken att fungera ordentligt? Ring oss på 010 151 10 00 eller fyll i formuläret nedan. Vi ger support när och där det passar dig bäst - på plats, genom telefon eller e-mail.

 

 

 

 

Vi kan hjälpa dig med följande:

  • Installation och konfiguration av mjukvara för hemelektronik - Exempel: TV, datorer, nätverk, läsplattor, ljud/Hi-Fi.

  • Installation och konfiguration av hårdvara - Exempel: Byta komponenter i en PC

  • Wifi - Förbättring och uppkoppling av nätverksprodukter som router, extender och andra nätverksrelaterade och trådlösa produkter (smart-TV, hemmabio, kamera med mera).
  • TV - Installation och/eller felsökning av din smart-TV. Hjälp med uppkoppling av hemmabio och andra enheter som spel, projektor och dator.

 

Support hem till dig!

Vi erbjuder nu hembesök i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund och Helsingborg. Vi har först en telefonkontakt för att förstå ditt problem eller behov. Därefter beslutar vi tillsammans om vi ska försöka att lösa problemet på telefon eller boka in ett hembesök på en tid som passar dig.

Priser

Tech Troopers erbjuder fasta priser per ärende, eller per problem. Du vet alltid priset innan vi påbörjar hjälpen. Betalningen sker via kort (Visa, MasterCard, American Express) efter att jobbet är gjort. Vi erbjuder även faktura mot en avgift på 39 kronor. RUT-avdraget är 50% av hela arbetskostnaden och kan nyttjas på nästan allt som Tech Troopers kan erbjuda.

 

Vi har nöjdhetsgaranti!