Surface Book 2

Byggd för prestanda

Med Surface Book 2 kan du enkelt flytta dig mellan professionella program, och de senaste spelen. Tackla vilken uppgift som helst med en blixtsnabb hårddisk och Intel Core i5- eller i7-processor, samt upplev den bästa grafikprestandan med de nya Nvidia GeForce grafikkorten.

Anpassar sig efter dig

Surface Book 2 är en robust bärbar dator, kraftfull surfplatta och bärbar studio, som anpassar sig efter sättet du jobbar och skapar bäst. Oavsett om du designar 3D-modeller i CAD, skissar med Surface Pen, eller redigerar 4K-video på en extern skärm, har Surface Book 2 styrkan och allsidigheten till att hjälpa dig hitta genombrottet.

Innovativ design

Surface Book 2 balanserar prestandan med lätta material för enastående kraft för en bärbar dator i sin storlek. Fördjupa dig i upplevelser som ser ut som verkligheten på en imponerande PixelSense ™-skärm, och på det bakrundsbelysta tangentbordet kan du skriva ned dina idéer snabbt och tryggt.

Det bästa från Microsoft

Arbeta sömlöst med Microsoft Office-applikationer, och lägg till 3D-innehåll för att öka effekten i ditt innehåll. När du med enbart en penna kan uttrycka din idé, ta tag i Surface Pen för att naturligt skissa, måla och teckna, och använd Surface Dial för att enkelt få tillgång till verktyg på skärmen.

Kom ihåg tillbehören

YouTube Video - Surface Book 2