Fyra goda skäl att välja Komplett

Komplett är nordens ledande nätbutik – med ett brett sortiment som passar alla. Vårt mål är att göra shoppingupplevelsen ännu enklare för dig som kund, hos oss hittar du allt du behöver till hemmet på ett och samma ställe. Komplett erbjuder snabb leveranstid och flera olika leveransmöjligheter, så du kan få hem din order enligt dina önskemål och förutsättningar. Vi sträcker oss långt för att du ska bli nöjd, och det här är våra kundlöften till dig.

 

Vi packar dina drömmar

Vi packar dina drömmar

På Komplett kan du shoppa tusentals kvalitetsprodukter från dina favoritmärken i en och samma butik. Du hittar allt du önskar dig på Komplett, varorna blir tryggt levererat hem, och shoppingrundan går undan med ett klick.

Ta tid på oss, vi levererarTa tid på oss, vi levererar

Dina varor skickas snabbt från vårt lager, bara timmar efter beställning. Välj mellan att hämta själv på ett postombud eller få varorna levererade till dörren. Oavsett val går leveransen tryggt och snabbt.

Folkets vinnareFolkets vinnare

Det är tryggt att handla på Komplett, som har hela 21-års erfarenhet av e-handel.

Vårt jobb är att du blir nöjdVårt jobb är att du blir nöjd

Kunden är viktig för oss, och du står i fokus före, under och efter köp. Om varan likväl inte uppnådde dina förväntningar, kan du enkelt använda dig av 45 dagar öppet köp och fri retur.

 

 

Funderar du på något?

På våra kundtjänstsidor hittar du svar på våra vanligaste frågor.