Bli en legend i Apex Legends

Är du en av de miljoner gamers som har laddat ned Apex Legends och har blivit helt hooked? Om du har kommit vidare från Mozambique och är på jakt efter mer kraftfulla vapen, har vi utrustningen som gör dig till en bättre spelare i Apex Legends.

Detta kräver Apex Legends 

Om du sitter på en äldre dator kommer du troligen inte få den stora spelupplevelsen med APEX Legends. Men som de flesta andra gamers så spelar du kanske också andra titlar, och här har vi samlat tillbehören som gör dig till en bättre spelare - till glädje för hela squaden. Välj vad du behöver för att snabbt anpassa dig när du klättrar upp i spelet.

Minimumkrav för Apex Legends

OS: 64-bit Windows 10
CPU: Intel Core i3-6300 3.8GHz / AMD FX-4350 4.2 GHz Quad-Core processor
RAM: 6 GB
GPU: NVIDIA GeForce GT 640 / Radeon HD 7700
GPU RAM: 1 GB
HÅRDDISK: Minimum 30 GB ledig plats

Rekommenderade krav till specifikationer till Apex Legends

OS: 64-bit Windows 10
CPU: Intel Core i5-9600K 3.7GHz / AMD Ryzen 5 2600X 4.25 GHz Six-Core processor
RAM: 16GB
GPU: NVIDIA GeForce RTX 2060 / NVIDIA GeForce GTX 1070
GPU RAM: 6GB / 8GB
SSD: 240GB / 480GB M.2 SSD

Stationär dator

På tiden att investera in en ny dator? Vi har gaming-datorerna som faktiskt levererar den prestandan du behöver i Battle Royal-genren. En Komplett-PC levererar prestanda till max när det gäller som mest. Här har du paketen som är ihopsatta speciellt för dig som spelar Apex, så du kan njuta av spelet i full HD.

Money talks

Plånboken är inte alltid överens med vad du verkligen behöver för utrustning. Här har vi plockat ut produkter till dig som spelar Apex Legends. Du hittar förslag i olika prisklasser så du kan hitta produkterna som passar din budget.

Varför uppgradera till en ny gaming-mus?

En gaming-mus är ditt vapen, och du bör se till att ha tillräckligt med ammunition. Med en låg responstid och mindre förseningar behöver squaden aldrig vänta på dig. En epic gaming-mus kommer ge dig den senaste generationens sensor för ökad chans att överleva i gaming-världen.

Ditt tangentbord spelar en viktig roll

Med ett mekaniskt gaming-tangentbord är det enklare att röra sig strategiskt och smart. Ditt taktila tangentbord med röda eller lila switchar kan vara avgörande i en strid. Med snabb leverans från vårt lager, är du redo med ett nytt tangentbord nästa gång teamet går in för landning.

Hör skillnaden med ett bra headset

Du känner kanske inte till alla figurers färdigheter ännu, och bra kommunikation med teamet är avgörande. Ett dedikerat headset med bra mikrofon, som raderar bakgrundsljud, kommer vara en betydande hjälp när kulorna viner runt dig.

Musmatta för gaming

En stor gaming-musmatta är en fördel i alla dina FPS-spel. Strukturen i textilen på dessa musmattor ger dig full kontroll över dina vapen och omgivningarna runt dig. Undvik dödzoner med en XXL-musmatta och rör dig fritt i elitklassen.

Sitt bekvämt timme efter timme

En bra gaming-stol är underskattat. I en bra stol kan du sitta bekvämt tills du får 200 HP. Gaming-stolar är designade på samma sätt som en racing-bilstol, där ergonomi och sittkomfort kommer i första hand. Med flera inställningsmöjligheter och noga utvalt skum i sätet, är du redo för timtal av gaming i alla genrer.

Gaming desk

Vill du maxa din gaming-station är gaming desk ett måste. Med heltäckande musmatta, kabelhantering och extra stor plats, kommer ingenting hindra dig i jakten på bättre vapen. Ställ in rätt höjd som passar dig och du kommer sitta komfortabelt i timtal i jakten på dina ärkerivaler.

Skärmar

Det har kommit många häftiga grafikkort på marknaden. Är du en av dem som har lagt mycket pengar på ett nytt grafikkort utan att ha uppgraderat skärmen? Här har vi valt ut några skärmar, curved och flat, som levererar en uppdateringsfrekvens på 144 Hz, 1 ms i responstid och FreeSync, för optimal synkronisering med ditt grafikkort.

Apex på konsol

Föredrar du att spela Apex Legens på konsol? Här är de senaste utgåvorna för dig som vill ha topp-utrustning. Ska vi tro den norska webbsidan IT-avisen så kommer en vanlig Xbox One ha problem och hacka sig genom sekvenserna, och du bör uppgradera. Nedan har vi lagt det senaste nytt inom konsol, kontroller och laddstationer för PS4 och XB1 – perfekt för att ladda upp till nästa dropp.

PS4

Sony PlayStation 4 Kontroller Camo Tillbehör till spelkonsoler

Sony PlayStation 4 Kontroller Camo

Dual Shock 4 - För PS4, V2, Camo
(1)
Beställningsvara. Beställs vid order. Leveranstid 2-3 veckor.
669:-

Xbox One