Snabb. Tillförlitlig. Och den ser bra ut också. 

Moderna datorer är snabbare, lättare och tunnare än tidigare – tack vare tekniska framsteg och Windows 10. Upplevelsen med Windows 10 är ny men ändå välbekant, och du kan känna dig trygg i att du använder det säkraste Windows någonsin. De nya modellerna är prisvärda, har längre batteritid och du kommer att älska hur snabba de är.

 

 

Support för Windows 7 upphörde 14 januari 2020

Efter 10 år så kommer Windows 7-support att upphöra. Vad innebär det att supporten upphör?

När supporten för Windows 7 upphör den 14 januari 2020, kommer din dator att fortsätta fungera, men Microsoft kommer inte längre att tillhandahålla följande:

- Teknisk support för eventuella problem

- Programvaruuppdateringar

- Säkerhetsuppdateringar eller buggfixar

Du kan fortstätta att använda din Windows 7-dator utan fortsatta programvaru- och säkerhetsuppdateringar, men den kommer att löpa större risk att bli utsatt för virus och skadlig programvara. Framöver är Windows 10 det bästa alternativet om du vill fortsätta att vara säker. Och det absolut bästa sättet att uppleva Windows 10 är på en ny dator. Det går att installera Windows 10 på en äldre enhet, men det är inte att rekommendera.
Förvänta dig ett batteri som räcker hela dagen

Du kan enkelt ta med en modern dator vart du än ska åka. Datorer med nya SSD’er förbrukar mindre ström, vilket ger dig längre batteritid.
Förvänta dig en snabbare och tunnare dator

Med snabbare processorer och den senaste tekniken är uppstartstiden kortare. Dessutom är nya moderna datorer inte bara snabba utan också tunna och mäter därför inte mer än 19,9 mm i höjd.
Arbeta med en dator som anpassar sig efter dig

Skriv, prata, använd pekskärmen och en digital penna - med en ny dator med Windows 10 får du saker gjorda, på ditt sätt.
Förvänta dig hög säkerhet

Din säkerhet är ovärderlig. Med Windows 10 installerat kommer allt från din familj till dina filer att skyddas, tack vare nya och omfattande säkerhetsfunktioner.