Meny
Sök
Logga in

Sennheiser GSP 670 Trådlöst Gaming Headset

Är du redo för att höja nivån när du spelar? Sennheiser vet att ljudet är halva upplevelsen, och har därför utvecklat trådlöst gaming-ljud för de kräsna. I Sennheiser GSP 670 har inte ljudkvaliteten gått ned på grund av den trådlösa tekniken, ditt nya headset är 100% synkroniserat och helt utan irriterande fördröjningar. Använd Sennheisers långa ljuderfarenhet till din fördel och öka uthålligheten med hela 20 timmar batteritid.

 

Trådlös frihet

Låglatenstekniken som har utvecklats av Sennheiser ser till att du får en stabil, oavbruten anslutning med nära noll fördröjning och som du alltid kan lita på för PC och PlayStation® 4

Gaming för audiofiler

Högtalarsystemet hos GSP 670 kombinerar över 70 års ljuderfarenhet och uppfyller samtidigt kraven för ett modernt gamingheadset. Resultatet är en varm, djup bas som inte kompromissar med mellanhöga och höga frekvenser.

Överlägsen batteriprestanda

Med över 20 timmars användningstid via Bluetooth®, och 16 timmars låglatensanslutning kommer batteriet i GSP 670 att räcka för även den längsta spelsessionen. Och om GSP 670 får slut på batteri, kan du spela och ladda samtidigt

Mikrofon med sändningskvalitet

GSP 670 har en förstklassig mikrofon. Denna avancerade brusreducerande mikrofon minimerar bakgrundsljud

 

Sennheiser levererar ett förstklassigt ljud

Sennheiser tillverkar morgondagens ljud idag. Det tyska företaget letar ständigt efter det ultimata ljudet, och har sedan 1945 levererat utmärkta ljudprestanda; både trådlös och kabelansluten. Hörlurarna från Sennheiser kommer i en snygg design och du är garanterad att hitta din optimala vinnare bland headseten. Bland bästsäljarna från Sennheiser hittar du headset anpassade för spel, med brusreducering, eller helt enkelt produkter som ger dig goda lyssnarupplevelser.

Titta här