Meny
Sök
Logga in

Black Week 2019

Black Week 2019 startar måndag den 25 november, lägg in det datumet i kalendern för Black Friday-priser varje dag! Vi är redan igång med att planera årets bästa erbjudanden på elektronik. Datumet för Black Week är satt, där du kan göra klipp på bland annat grafikkort, headset, datorer och TV. Ha tålamod och gör en bra deal som tar underhållningen vidare till en ny nivå under 2019.

Black Week – vad är det?

De flesta känner till Black Friday, årets största rea på Komplett. Efter att Black Friday såg dagens ljus för första gången under 60-talet, har konceptet växt sig allt större och antalet readagar har ökat. Så gott som alla svenska butiker, både fysiska och online, har idag Black Friday- eller Black Week-erbjudanden den sista veckan i november. Black Friday har inte bara växt sig stort i antalet butiker, även antalet erbjudanden och dagar har ökat markant de senaste åren. Till stor glädje för kunderna erbjuder Komplett grymma priser under en hel vecka från den 25 november under namnet Black Week.

Vad kommer på rea under Black Week?

När Komplett går över i svart från den 25 november 2019, kan du förvänta dig bra priser hela veckan, med extra påfyllning av reavaror under själva Black Friday. Vi kan lova grymma priser på elektronik som grafikkort, vitvaror, headset, gaming-produkter, datorer och allt annat du önskar dig. Dessa produkter var bästsäljare under Black Week 2018, något som ger en bra indikation på vad du kan förvänta dig under Black Week 2019.

Är du redo för Black Week 2019?

Det kan löna sig att ha ett kundnummer på Komplett.se redo när erbjudandena drar igång redan den 25 november. Om det är längesen du handlade hos oss, bör du bland annat se om din lagrade information stämmer, samt om du kommer ihåg ditt lösenord. Det går självklart bra att göra detta under Black Week, men flera av våra erbjudanden kommer ha begränsningar både när det kommer till antal och mängd lagervaror, då är det först till kvarn som gäller.

Köp julklapparna under Black Week

Hos Komplett har vi ett brett urval av reaprodukter under Black Week och du hittar garanterat något till alla på önskelistan. Hade det inte varit skönt att bli klar med julhandeln redan i november och dessutom spara en massa pengar? Ta reda på vad dina nära och kära önskar sig och köp julklapparna när vi sänker priserna under Black Week 2019.

Följ oss på FB och få nyheter om Black Week 2019

Det kan löna sig att följa Komplett på Facebook. Här lägger vi ut tävlingar och nyheter som kan vara smart att få med sig. Här kommer det hända mycket under dagarna runt Black Friday. Det är en bra påminnelse om du skulle glömma årets största rea på nätet.

Nyhetsbrev

Våra nyhetsbrev är utöver våra sociala medier en bra kanal att hålla sig uppdaterad om Black Friday och vad som händer på Komplett. Här kommer det inte bara bra erbjudanden, utan vi skickar också senaste nytt om lanseringar, spelreleaser och andra produktnyheter.