Köp nu - betala sen

Önskar du att köpa produkten nu, men betala senare, kan du välja vårt alternativ “ Köp nu – Betala sen”

Vad kostar det att välja betalningsuppskov?
Du betalar ingen ränta i den valda uppskovsperioden, enbart en engångsavgift (uppläggningsavgift), denna mottar du som en separat faktura med betalningsfrist på 14 dagar efter att vi har skickat varan till dig.

3 månaders betalningsuppskov – avgift 199:- 

6 månaders betalningsuppskov – avgift 299:-  

Vad är viktigt att veta?

Du måste vara över 18 år.
Minimumbeloppet för köp med betalningsuppskov måste överskrida 1 000 kr.
Maxbelopp för köp med betalningsuppskov är 60 000 kr.

I samband med att din order skickas från vårt lager erhåller du en faktura per e-post. Fakturan avser avgiften för ditt betalningsuppskov och fakturan har 14 dagars betalningsfrist.
Fakturan som avser orderavgiften skickas till den angivna e-postadressen två veckor innan förfallodag.

Skulle du välja att inte genomföra inbetalning inom vald tidsfrist, kommer beloppet automatiskt gå över till ett Komplett Bank Konto, enligt gällande villkor.

Betalningsuppskov 3 och 6 månader kan enbart nyttjas av privatpersoner.
Vi skickar dig samtliga produkter i ordern i en samlad försändelse, delleverans för detta betalningsalternativ är således inte möjligt. Ordern kan inte justeras i efterhand, enbart avbeställning av enstaka artiklar är genomförbart vid kontakt med kundservice. Din ansökan kommer föranleda en sedvanlig kreditprövning vilket innebär att Komplett Bank inhämtar en kreditupplysning.

Vi vill göra dig uppmärksam på att betalning med "köp nu - betala sen" hos Komplett kräver att varorna skickas till din folkbokföringsadress. Detta för att förhindra bedrägeriförsök.

 

Komplett Bank: Villkor Komplett Bank Konto