Microsoft Office 2010 Home and Business

English version, PC Attach Key

Microsoft Office 2010 Home and Business
Microsoft Office 2010 Home and Business
Artikelnr: 598229
Tillverkares artikelnr: T5D-00295
Vikt med emballage: 0.07 kg
Fabriksgaranti (mån): 12Office 2010, ett fantastiskt verktyg för att spara tid och pengar!


Följande komponenter finns (se nedan för vilka komponenter som ingår i vilka paket):

Word 2010
Omvandla dina idéer till snygga och proffsiga dokument.

Outlook 2010
Håll dig uppdaterad med våra allra senaste e-post- och kalenderfunktioner.

Access 2010
Spåra och rapportera viktig information med databasverktyg som är lätta att använda.

OneNote 2010
Samla tankar, information och anteckningar på ett och samma ställe.

Excel 2010
Få värdefull kunskap med kraftfulla och intuitiva analysverktyg.

PowerPoint 2010
Omvandla dina idéer till slagkraftiga presentationer.

Publisher 2010
Skapa proffsiga publikationer och marknadsföringsmaterial av hög kvalitet.

Office kan köpas dels som vanlig produkt och dels som PKC - ett nyckelkort som endast innehåller aktiveringskoden. Med PKC binds licensen till den dator den installeras på och måste alltså införskaffas på nytt om datorn byts ut. PKC får endast installeras på en dator (att jämföras med exempelvis Office Hem & Student i traditionell förpackning som får installeras på upp till 3 datorer i hushållet).

Redigera och förbättra foton i Word, PowerPoint® och Publisher 2010
Skapa dokument och presentationer som tilltalar läsarna med hjälp av enkla fotoredigeringsverktyg. Beskär, kontrollera ljusstyrka och kontrast, justera skärpa och oskärpa och lägg till konstnärliga effekter direkt inifrån Word 2010, PowerPoint 2010 och Publisher 2010.

Analysera enkelt ekonomin hemma och på kontoret med Excel® 2010
Använd miniatyrdiagram i Excel 2010 för att snabbt och enkelt markera utgiftstrender. Med utsnittsfunktionen segmenterar och filtrerar du pivottabelldata dynamiskt för att visa exakt det du vill se. Använd sedan villkorsstyrd formatering för att markera specifika objekt i en datamängd med några få musklickningar.

Arbeta, redigera och dela praktiskt taget var som helst med Office Web Apps
Arbeta effektivare även när du inte är på kontoret. Skapa dokument i Office 2010-programmen och spara dem sedan online på Windows Live® SkyDrive™ där du kan komma åt, visa och redigera dem med Office Web Apps, praktiskt taget var som helst där du kan ansluta till Internet.*

Förenkla och effektivisera utskrifter i Publisher 2010
Få rätt resultat direkt med den förbättrade utskriftsmiljön i Publisher 2010, som omedelbart visar dina ändringar när du justerar utskriftsinställningarna. Du kan visa fram- och baksidan samtidigt i ett dokument och du kan t.o.m. se "igenom" papperet och förhandsgranska andra sidan i en publikation, så att du vet att den hamnar rätt.

Skapa databaser snabbt och lätt med Access® 2010
Börja med de nya inbyggda Access 2010-databasmallarna eller anpassa någon av alla community-mallar efter dina behov. Det har aldrig varit enklare att samla in information och skapa rapporter.

Ta kontrollen över dina e-postkonversationer med Outlook® 2010
Spåra och hantera enkelt din e-post med konversationsvyn i Outlook 2010 - sammanfatta, kategorisera eller ignorera långa e-postkedjor med en enda musklickning.

* Kräver en lämplig enhet, Internetanslutning och en webbläsare som stöds (Internet Explorer, Firefox eller Safari). Det finns vissa skillnader mellan funktionerna i Office Web Apps och Office 2010-programmen.