Philips Fidelio DS7550 dockningshögtalar

Elegant anläggning för iPhone och iPod med uppladdningsbart batteri

Philips Fidelio DS7550 dockningshögtalar
Philips Fidelio DS7550 dockningshögtalar
Artikelnr: 605535
Tillverkares artikelnr: DS7550/12
Vikt med emballage: 1.24 kg
Fabriksgaranti (mån): 12

 
Fler produktbilder - Klicka för att förstora
Besatt av ljud
Den här spelaren är kompakt och bärbar och ingen lättviktare när det handlar om ljudprestanda. Den är utformad för att ha med på resan, den har ett uppladdningsbart batteri för lång uppspelning, robust aluminiumfinish och en bärväska. Njut av musik var du än är.
 
wOOx-tekniken är ett revolutionerande högtalarkoncept för att höra och uppleva en verkligt djup bas som är fylligare än i andra ljudsystem. Speciella högtalarelement arbetar i harmoni med wOOx-baselementen och den exakta samklangen mellan huvudelementet och diskantelementet leder till mjuka övergångar från låga/medelhöga frekvenser till höga. En dubbelfjädrande och helt symmetrisk sandwich-konstruktion ger en låg och exakt bas utan märkbar distorsion. wOOx-högtalarna ger dig en exceptionell djup och dynamisk bas genom att högtalarlådans hela volym utnyttjas för att förstärka musikintrycket. Med DBB (Dynamic Bass Boost) maximerar du musikupplevelsen med en knapptryckning och tydliggör basen i alla volyminställningar – från lågt till högt. De lägsta basfrekvenserna går ofta förlorade vid låga volymer. För att motverka detta kan du ställa in DBB så att basen förstärks och du kan njuta av ett rikt ljud även när du skruvar ned volymen.
   
 
Smart utformad, fjäderbelastad dockningsport som passar alla iPod och iPhone, utan specialadaptrar. Dessutom fungerar den även med de flesta slags fodral på – docka bara din iPod eller iPhone som den är. Nu kan du verkligen njuta av musiken utan krångel.
 
Avskärmningsteknik för blockering av mobiltelefonstörning
 
 
Robust aluminiumfinish och skyddsfodral för ett heltäckande skydd
 
Elegant, tunn och kompakt design – passar i alla portföljer
 
   
Välj mellan batteri eller nätström för musikupplevelser var du än befinner dig
 
   
Enkel anslutning till nästan alla elektroniska enheter via AUX-ingången
 
   
Särskilt program tillgängligt i App Store för fler funktioner
Ett enkelt program med en hel rad coola, nya funktioner som gör att du enkelt kan bläddra och spela upp din musiksamling, kontrollera högtalarens akustiska egenskaper och kontrollera dockningsstationens batteristatus från din iPhone/iPod Touch. Det finns också en klockfunktion med flera musik- och naturljudslarm. Du kan ställa in dockningsstationen så att den väcker dig med din favoritmusik medan din dockade iPhone/iPod Touch visar ditt favoritfoto. Det här är ett kostnadsfritt program som skapats exklusivt för användning med Fidelio dockningsstation och iPhone/iPod Touch.
 
   
Lång musikuppspelning med inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri