Samsung I9300 Galaxy S III Metallic Blue

WLAN, GPS, 8 megapixel kamera, Quad Core & Android 4

Samsung I9300 Galaxy S III Metallic Blue
Samsung I9300 Galaxy S III Metallic Blue
Artikelnr: 748619
Tillverkares artikelnr: GT-I9300MBDNEE
Vikt med emballage: 0.35 kg
Fabriksgaranti (mån): 24


 

 

Så mänsklig

Teknikens kanske främsta uppgift är att förenkla vår vardag. Du ska inte behöva anpassa dig efter din telefon. Därför tar vi nu steget bortom smartphone-eran och presenterar en mer mänsklig mobil. Den intinutiva röststyrningen för Galaxy S III 4G ger dig mer frihet än någonsin tidigare.

 

 

 

 

 

Så social

Nu har det blivit enklare att hålla reda på släkt och vänner. Med Social tag kan du länka ansikten i ditt fotoalbum till respektive persons mediaströmmar. När du har gjort inställningen behöver du bara titta på ett foto för se att personens status.

 

 

 

 

 

Så smart

Samsung Galaxy S III 4G är din förlängda arm och tanke på en och samma gång. Den förstår om du vill ringa någon och slår själv numret till den kontakt du har uppe när du för telefonen mot örat.

 

 

 

 

 

Så observant

Den känner även av dina ögonrörelser, vilket gör att skärmsläckaren inte aktiveras så länge du tittar på skärmen. Det gör att du i lugn och ro kan läsa klart utan onödiga avbrott.

 

 

 

 

 

Så hjälpsam

Det är mänskligt att vara nyfiken. Om du har mobilen på ljudlöst under ett möte behöver du bara lyfta lite lätt på Samsung Galaxy S III 4G för att en diskret vibration ska berätta för dig om missade samtal eller SMS.

 

 

 

 

 

Så generös

Dessutom kan du automatiskt skicka filer på flera gigabyte genom att lägga din Samsung Galaxy S III 4G rygg mot rygg mot en annan Samsung Galaxy S III. Att den också har NFC (Near Field Communication) är väl lite av en framtidsgrej, men det bjuder vi på.

 

 

 

 

 

Så enkelt

Hantering och delning av foton är rena barnleken. Mobilen känner igen ansikten och länkar dem automatiskt åt dig med hjälp av dina grupprofiler. En tryckning på skärmen är allt som krävs för att dela med alla du känner.

 

 

 

 

 

Så kraftfull

Samsung Galaxy S III 4G har en snabb Samsung Exynos 4 quad core-processor och den bästa, mest strömsnåla HD-skärmen vi kunnat hitta. Allt detta drivs av ett kraftfullt batteri, som givetvis är utbytbart, vilket gör att du som användare kan uppleva och dela mer än tidigare.

 

 

 

 

 

Så vacker

Den ser inte ut som andra smartphones – med sin mjukt, organiskt rundade form ligger den i handen som om den vore en del av dig. Telefonen låter dig göra och uppleva mer, utan att begränsa dig som användare.

 

 

 

 

 

Så snabb

Den främre kameran har en upplösning på åtta megapixlar och videoinspelning i Full HD. Det ger dig alla möjligheter att se till att dina bilder och filmer är snyggare än någonsin. Dessutom har vi sett till att slutaren är snabbare än någonsin, vilket gör att du inte missar några ögonblick.

 

 

 

 

 

Så färgstark

4,8 tums HD-skärm med kristallklar skärpa, fylliga och verklighetstrogna färger och ultrasnabb responstid. Skärmen är extremt energisnål, tunn och visar verkligheten från sin allra bästa sida..

 

 

 

 

 

AllShare Play

Det finns ett bättre sätt att dela innehåll med olika enheter. Det kallas AllShare Play och använder DLNA och Wi-Fi Direct för att ge åtkomst till dokument och multimedia från andra enheter.

 

 

 

 

 

AllShare Cast

Visst vore det smidigt att kunna visa det som visas på mobilskärmen på en stor TV-skärm trådlöst? Nu kan du det. AllShare Cast gör det möjligt och är perfekt för dig som gillar spel. När spelet visas på den stora skärmen kan du använda mobilskärmens knappar som en spelkontroll med gester. Inga sladdar – inga problem.