Mellandagsrea 2022

Mellandagsrean är över för denna gången men den kommer igen i 2022 där du kan fynda en ny dator, vitvaror eller annan elektronik till hemmet eller kontoret. 

 

När börjar mellandagsrean?

Dagarna mellan jul och nyårsafton kallas mellandagarna, och hos Komplett.se startar rean redan den 25 december kl. 00:00. Då har du inte bara ledigt från jobbet, men du har också möjlighet att tjuvstarta januarirean och fynd produkter redan innan januarirean börjar. Handla i lugn och ro på Komplett och köp det du verkligen ville ha till jul.

 

Fynda här!

Under förra årets mellandagsrea sålde vi ett stort antal varor i gamingkategorin, dessutom var både TV-apparater och mobiler populärt bland våra kunder. Följ med här, för prisvärd hemelektronik och spara pengar i årets sista rea.

 

Detta kommer att reas ut efter jul

Vår inköpsavdelning har samlat varor med riktigt bra priser i vår mellandagsrea. Om du behöver en ny dator, TV, surroundsystem eller annan elektronik så finner du det här. Du kan spara mycket pengar som du kan spendera på andra saker i 2023.

 

Hemleverans - smidig onlineshopping

På Komplett har vi öppet hela dygnet och du kan handla hemifrån när det passar dig. Vi har fri frakt på köp över 500,-, gratis retur, 60 dagars öppet köp och prismatchning. Allt detta för att garantera dig en säker e-handel.

 

Tråkigt att vänta?

Följ oss på Facebook, YouTube och Instagram. Här lovar vi att informera och underhålla dig tills rean startar. Du kan också skapa en önskelista för 2020 där vi meddelar dig om någon av varorna reduceras. Fyll på med bra tips och innehåll. Kanske lär du dig något nytt och användbart om elektronik?

Skynda, fynda ett nytt gott år!