Prismatch*Prismatch*

Personuppgifter

Här hittar du information om hur dina personuppgifter behandlas:

Det är viktigt för oss på Komplett att du som kund hos oss känner dig respekterad och trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi har därför i detalj beskrivit hur vi samlar in och behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy. Här nedan finner du en kort översikt över var du hittar den vanligaste informationen.   

  • Översikt över dina ordrar, profil, samtycken, försäljningsdokument mm hittar du på "Min sida"
  • Information om den IP-adress som sparas vid beställning hittar du under Mina ordrar
  • För att se en översikt över dina egna produktrecensioner kan du klicka på ditt namn på en av produkterna du har skrivit en recension på. Du får då upp en lista över alla produkter där du själv har skrivit en produktrecension.

Vill du ändra eller radera ditt namn hos oss?

Du kan enkelt se vilket namn vi använder på Komplett under ”Min sida”. Profilens namn kan inte ändras på egen hand av dig som kund eftersom detta bekräftar vem som är ansvarig för kontot och dess ordrar.

Vill du ändra ditt namn eller radera ditt konto hos oss, kan du alltid kontakta vår kundtjänst för hjälp via  Kontaktformulär - Komplett.se när du är inloggad på ditt konto. Vår kundservice kommer återkomma till dig snarast. 

För att förkorta hanteringstiden av ditt ärende, skicka med en bekräftelse på namnändringen från Skatteverket eller annan utfärdande myndighet i samband med begäran.

 

Vill du begära ett utdrag över de personuppgifter vi har sparat om dig? 

Om du vill begära ett utdrag över de personuppgifter vi har sparat om dig, var god och kontakta vår kundtjänstvia  Kontaktformulär - Komplett.se när du är inloggad på ditt konto eller påpersonuppgifter@komplett.se.