Personuppgifter

Här hittar du information om hur dina personuppgifter behandlas:

Det är viktigt för oss på Komplett att du som kund hos oss känner dig respekterad och trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi har därför i detalj beskrivit hur vi samlar in och behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy. Här nedan finner du en kort översikt över var du hittar den vanligaste informationen. 

  • Personuppgifter hittar du på ”Min sida”
  • Information om dina lagrade betalkort hittar du i kassan
  • Information om den IP-adress som sparas vid beställning hittar du under mina ordrar
  • För att få en översikt över dina egna produktrecensioner kan du klicka på ditt namn på en av de produkter som du har recenserat. Då kommer du få upp en lista över alla produkter där du själv har skrivit en produktrecension

Vill du ändra / radera ditt namn hos oss?

Du kan enkelt se vilket namn som vi använder på Komplett under ”Min sida”. Profilens namn kan inte ändras av dig som kund på egen hand eftersom att detta bekräftar vem som är ansvarig för kontot och dess ordrar.

Vill du ändra ditt namn eller radera ditt konto hos oss, var därför vänlig och fyll i formuläret nedan och skicka det ifyllda formuläret till: personuppgifter@komplett.se. Vår kundservice kommer återkomma till dig snarast. 

För att förkorta hanteringstiden av ditt ärende, skicka med en bekräftelse på namnändringen från Skatteverket eller annan utfärdande myndighet i samband med begäran.

 

Vill du begära ett utdrag över de personuppgifter vi har sparat om dig? 

Om du vill begära ett utdrag över de personuppgifter vi har sparat om dig, var god och fyll i formuläret nedan och skicka det ifyllda formuläret till: personuppgifter@komplett.se.