Svive gamingstol

Svive gamingstolar

Published at 24. jan 2019 09:12, Updated at 13. sep 2019 16:03

Gör det extra komfortabelt att vinna

Svive levererar stolar med genomgående hög kvalitet. När du köper en stol från Svive får du ett paket som väger 30 kilo. Eftersom kvalitet väger mycket och med tyngd får man auktoritet – och hög hastighet i nedförsbackar, men använd inte stolen till det är du snäll.

Svive gamingstolar

Tidlös design

 Spela komfortabelt i timtal

E-sportens ryggrad

Design

Framtidssäker design.

Stolarna från Svive är skapade med utgångspunkt att aldrig bli otrendiga. Därför är det minimalistiska utan skrikiga färger. Stolen ska man ju ha i några år, och då är det tråkigt med en stol som man inte tycker är snygg efter ett tag.

På stolarna hittar du enkla mönster och detaljer som inte gör särskilt mycket väsen av sig. Detta är stolar som är trygga i sig själva. Ändå behåller de essensen från den tidlösa designen hos racingstolarna.

Här får du en bra och komfortabel kompanjon för framtiden.

Ergonomi

Anpassad för din kroppsform.

Du behöver inte tänka på att stolen inte passar din kroppsform. Oavsett om du är lång eller kort, slank eller kraftig. Svive har stolar i olika passformer som är anpassade för din kropp. Det skall inte göras någon skillnad på människor.

Dessutom kan stolarna anpassas med kuddar och nackstöd, utöver en rad olika justerbara funktioner.

Här är det bara att hitta sin perfekta sittställning och inta spelvärlden. Sitter du perfekt och komfortabelt, blir det också lättare att spela bättre och det kommer tära mindre på kroppen.

Gaming

Högre komfort ger bättre resultat

Oavsett om ditt mål är att bli världens bästa trappbyggare i Fortnite, eller jaga monster i The Witcher 3, är din upplevelse beroende av hur bekvämt du sitter. När du är mitt uppe i det, har du inte lust att komma av dig på grund av dålig komfort och stel rygg.

När stolen är bra, skärmen är bra och grafikkortet levererar magisk grafik, finns det inget som hindrar dig från att bli fullständigt uppslukad i spelets fantastiska värld.

Om Svive

Svive gaming är Kompletts eget varumärke för gamingutrustning.

Rötterna ligger i vår nordiska design. Från Svive får du produkter med diskreta detaljer. Vi gillar att hålla det tidlöst och funktionellt. Samtidigt skall det vara till ett konkurrenskraftigt pris.

Våra produkter är skapade av människor som själva spelar, och de vet vad man behöver när man ska bege sig ut i strid. Vi skall alltid ligga ett tangentklick före.

Se hela vårt urval av Svive-produkter här.