Prismatch*Prismatch*

Produktchefens Chromebook-tips 
Vår produktchef ger dig råd om en eller flera Chromebooks som har ett mycket bra pris. Kort sagt, mycket Chromebook för pengarna.


 

Chromebook Plus

Lätt Produktivitet

Alla dina favoritverktyg på ett och samma ställe

Ta dig snabbt genom alla dina projekt med Google Dokument, Kalkylark, and Presentationer inbyggda på datorn. Inga nedladdningar behövs. Använder du Microsoft 365®³? Chromebook Plus har stöd för det också.

AI-BASERAT MAGISKT SUDDGUMMI

Få fotona att matcha ögonblicken de fångar

Ta bort distraktioner i bakgrunden på bara några klick med det AI-baserade magiska suddgummit och använd HDR-effekten för att redigera ljusstyrkan och kontrasten – allt med den inbyggda Google Foto-appen. Tada!

APPAR FÖR KREATIVITET

Förverkliga dina idéer

Skapa snabbt enastående grafik och foton med det AI-baserade Adobe Firefly Photoshop⁴ och Adobe Express. Skapa och redigera videor med LumaFusions proffsiga videoredigerare – allt på Chromebook Plus.

AI-BASERADE VERKTYG FÖR VIDEOSAMTAL

Visa ditt bästa jag

Med AI-baserade verktyg som förbättrar skärpan och ljuset, reducerar oljud och gör bakgrunden oskarp ser du ut och låter som ditt bästa jag, oavsett om du använder Google Meet, Zoom eller Microsoft® Teams. Behöver du ett ögonblick till dig själv? Stäng av kameran och ljudet på mikrofonen med ett enda klick!

OFFLINEÅTKOMST

Inget wifi? Inga problem. Google Dokument, Kalkylark och Presentationer är alltid tillgängliga – även när du inte har wifi på Chromebook, så att du kan skapa var du än är.

Chromebook Plus

Chromebook Plus

Chromebook Plus

35 träffar på ""
Jämför